Hledat  

Hledám asiatka, černoška, mulatka, eskymačka, indiánka, ?

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Hledám asiatka, černoška, mulatka, eskymačka, indiánka, ?

Příspěvekod vlkec » úte 12. led 2010, 22:46

Ahoj chlapi hledám nějakou exotickou kočičku viz nadpis, nevíte o něčem vokolí Brna? Díky všem za typy.
vlkec

Re: Hledám asiatka, černoška, mulatka, eskymačka, indiánka, ?

Příspěvekod vulcan » stř 13. led 2010, 0:30

vlkec píše:Ahoj chlapi hledám nějakou exotickou kočičku viz nadpis, nevíte o něčem vokolí Brna? Díky všem za typy.

vlkec
nemám osobní zkušenost, ale inzeruje tu Thaika( možná Mongolka) Laila, nejspíš Skorkovského. Dříve byla v Praze.

eskymačka, indiánka, ? :D :D :D

že ty čteš Járy Cimrmanna .. :oo:
vulcan

Příspěvekod koburg » stř 13. led 2010, 10:54

Laila inzeruje na sexprivat.cz, jinde jsem ji neviděl.
koburg

Příspěvekod šoustool » úte 19. led 2010, 2:04

koburg píše:Laila inzeruje na sexprivat.cz, jinde jsem ji neviděl.

Zdravím volal jsem Laile včera ze zvědavosti..ale nebyl jsem u ní,v mobilu mluvila jak vietnamka u stánku s hadrama,příjemná..rozumí dobře česky...Prý je na Palackýho..nevím jestli je tam více privátů,myslím že říkala 32 a tam jsem kdysi byl..za hodku chce 1500,-půl.h.1000,-na Palackýho se mi ale nechce,pokud je to na 32 a ta cena...myslel jsem že v Thaisku mají holky levnější ceny za služby..no nic jsme v Česku,na tu mongolku(Skorkovského) nebo odkud je,máte někdo kontakt?Díky a čau
šoustool

Příspěvekod vulcan » úte 19. led 2010, 4:15

šoustool píše:
koburg píše:Laila inzeruje na sexprivat.cz, jinde jsem ji neviděl.

Zdravím volal jsem Laile včera ze zvědavosti..ale nebyl jsem u ní,v mobilu mluvila jak vietnamka u stánku s hadrama,příjemná..rozumí dobře česky...Prý je na Palackýho..nevím jestli je tam více privátů,myslím že říkala 32 a tam jsem kdysi byl..za hodku chce 1500,-půl.h.1000,-na Palackýho se mi ale nechce,pokud je to na 32 a ta cena...myslel jsem že v Thaisku mají holky levnější ceny za služby..no nic jsme v Česku,na tu mongolku(Skorkovského) nebo odkud je,máte někdo kontakt?Díky a čau

šoustool
to bude nejspíš ona. Jedna a ta samá.
Jinak máš pravdu, že v Thajsku a Asii obecně je cena 1000-1500 Kč na celou noc. Asi se Laila v Česku rychle aklimatizovala. :evil:
vulcan

Příspěvekod koburg » úte 19. led 2010, 15:03

vulcan píše:to bude nejspíš ona. Jedna a ta samá. :evil:

Inzeruje jako Thajka (Evropan houby rozezná, odkud který Asiat z východu pochází, na to asi sází), ale někde (snad kdysi na norníku?) jsem četl, že je ve skutečnosti Mongolka. Tomu bych věřil, co by v Česku dělala Thajka? Ty se spíš vdávají do Němec, když už... Ale to je myslím jedno, v každým případě je to asi jediná inzerující exotika...
:idea: Norníci chtiví erotické exotiky a exotické erotiky by měli udělat náborovou akci mezi vietnamskýma stánkařkama, čínskýma servírkama a africkýma nebo arabskýma studentkama a zlanařit je na nejstarší řemeslo! :lol: :wink:
koburg

Příspěvekod šoustool » úte 19. led 2010, 23:52

koburg píše:
vulcan píše:to bude nejspíš ona. Jedna a ta samá. :evil:

Inzeruje jako Thajka (Evropan houby rozezná, odkud který Asiat z východu pochází, na to asi sází), ale někde (snad kdysi na norníku?) jsem četl, že je ve skutečnosti Mongolka. Tomu bych věřil, co by v Česku dělala Thajka? Ty se spíš vdávají do Němec, když už... Ale to je myslím jedno, v každým případě je to asi jediná inzerující exotika...
:idea: Norníci chtiví erotické exotiky a exotické erotiky by měli udělat náborovou akci mezi vietnamskýma stánkařkama, čínskýma servírkama a africkýma nebo arabskýma studentkama a zlanařit je na nejstarší řemeslo! :lol: :wink:

Já jsem kdysi byl na Skorkovskýho a měl domluvenou mladou,malou šikmoočku..přišel jsem tam a mluvil s ní,v tu chvíli mě řekla že má právě zákazníka a že můžu půl hodky počkat,tak jsem si tam užil s jinou mladší holkou a říkala mě že ta Asijatka je Mongolka a chtěla myslím 2000,-na hodku..no už je to dávno,,tak nevím jestli to může být ona,protože vypadala hodně mladě,tak na 20roků, pak jsem tam byl zase asi po půl roce a bylo mě řečeno že už tam Mongolka není..tahle ta z Palackýho píše 29 let,tak nevím..
Přílohy
DSC00373.JPG
šoustool

Příspěvekod šoustool » úte 26. led 2010, 10:17

vlkec píše:Ahoj chlapi hledám nějakou exotickou kočičku viz nadpis, nevíte o něčem vokolí Brna? Díky všem za typy.

Zdravím vlkec,tak v Brně je asi jen ta jedna ale v Pardubicích něco mají,píšou o nich kolegové z Pardubek na Norníkovi,já už volal..jsou tam tři Asiatky,jedna asi mezi 30-40,s tou jsem asi mluvil,zřejmě tam tomu šéfuje,prý ještě 25letou a 19letou, také šikmoočky.Ceny ale za 1500h.,1000půl.h.,
šoustool

Příspěvekod esuba » ned 21. úno 2010, 16:30

šoustool píše:

Zdravím vlkec,tak v Brně je asi jen ta jedna ale v Pardubicích něco mají,píšou o nich kolegové z Pardubek na Norníkovi,já už volal..jsou tam tři Asiatky,jedna asi mezi 30-40,s tou jsem asi mluvil,zřejmě tam tomu šéfuje,prý ještě 25letou a 19letou, také šikmoočky.Ceny ale za 1500h.,1000půl.h.,

Tam se fakt vyplatí jet z brna přez půl republiky do Pardubek že? :D
Tak pojd s náma pít sme vožralý jak duha a sme v zemi za duhou,ty si vemeš tuhle já tu druhou a von vodejde s její ségrou.
esuba

Příspěvekod šoustool » ned 21. úno 2010, 21:53

esuba píše:Tam se fakt vyplatí jet z brna přez půl republiky do Pardubek že? :DMyslím že určitě lepší než letět do Thaiska či Vietnamu :wink:
šoustool

Příspěvekod šoustool » ned 21. úno 2010, 21:56

esuba píše:
šoustool píše:

Tam se fakt vyplatí jet z brna přez půl republiky do Pardubek že? :D

No myslím že je to pořád lepší než se vydat do Thaiska či Vietnamu :wink: nemyslíš?
šoustool

Příspěvekod soliter. » pon 22. úno 2010, 21:01

šoustool píše:esuba píše:Tam se fakt vyplatí jet z brna přez půl republiky do Pardubek že? :DMyslím že určitě lepší než letět do Thaiska či Vietnamu :wink:

Výlet do Thajska není vůbec špatný nápad.

Koho to třeba zajímá, doporučuji:
http://thajskoasex.ic.cz/obsah.html
soliter.

Příspěvekod Petanek » pon 22. úno 2010, 22:16

soliter. píše:Koho to třeba zajímá, doporučuji:
http://thajskoasex.ic.cz/obsah.html

Wow :) 500 Kč za celou noc bez připlatků ::oral:: o tom se nám tady může jen zdát :(
Neuspořádáme nějaký zájezd? :) samotnému se mi cestovat do Thajska nechce...
Petanek

Příspěvekod otik1 » stř 3. bře 2010, 15:52

Tak takové ceny jsou bezkonkurenční. mít tak na letenku,tak tam hned jedu a nechal místní krasavice si u mě vydělat. od přístupu thaiských holek k sexu by se ty naše měli co učit.
otik1

Příspěvekod sexik » čtv 4. bře 2010, 22:14

jeee,jestli zajezd tak chci jet taky na vylet :P :P
sexik

Další

Zpět na Dotazy na dívky