Hledat  

Off topic, přesunuté OT příspěvky - volná diskuze

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Re: Off topic, přesunuté OT příspěvky - volná diskuze

Příspěvekod Che » sob 4. bře 2023, 0:38

Vidím, že to admin vyřešil šalamounsky a ustanovil sumiiika moderátorem, mě ovšem ve "funkci" ponechal také. Upřímně nechápu, co tím sleduje, ale jsem si jist, že s tak rozdílnými názory na fungování fórá nemůže taková koexistence fungovat. Jsem dalek toho, se sumiiikem válčit. Mně by to uspokojení nepřineslo a fóru by to neprospělo.
Nezbývá tedy než novému moderátorovi popřát hodně úspěchů v práci a doufat, že si povede lépe než já.
Je lepší se usouložit k smrti, než v domově pro seniory vzpomínat na pracovní úspěchy!
Che

Příspěvekod sumiiik » sob 4. bře 2023, 13:49

Che píše:Vidím, že to admin vyřešil šalamounsky a ustanovil sumiiika moderátorem, mě ovšem ve "funkci" ponechal také. Upřímně nechápu, co tím sleduje, ale jsem si jist, že s tak rozdílnými názory na fungování fórá nemůže taková koexistence fungovat. Jsem dalek toho, se sumiiikem válčit. Mně by to uspokojení nepřineslo a fóru by to neprospělo.
Nezbývá tedy než novému moderátorovi popřát hodně úspěchů v práci a doufat, že si povede lépe než já.

Já bych neřekl že to vyřešil šalamounsky ale blbě...
Na Tvoji radu jsem ho oslovil aby se podíval jakým způsobem je toto fórum vedeno a případně z toho vyvodil nějaké důsledky.
Vůbec jsem netušil že to vyřeší takto,NIKDY jsem neměl zájem tady moderovat.
Hodil mě do vody,nevím proč tak asi budu muset plavat.
S nikým válčit nechci a nebudu,ale že máme občas rozdílné názory na fungování myslím není tolik na škodu.
Třeba se nám podaří trochu spolupracovat na tom aby to tady bylo v pořádku.Já se tomu nebráním,nevidím v tom problém.
sumiiik

Příspěvekod acx » sob 4. bře 2023, 23:38

vulcan píše:
acx píše: ... Nenapsal jsem, že sumík je zmrd, jen jsem otočil jeho argumentaci vůči Che na něho ... . Zajímavé je, že jsi reagoval na stejný obsah jen na Sumíka, vůči Che jsi se nevyjádřil. Sumíkovi útoky na něho ...
To jen, aby se vzájemná nevraživost, vlastně ji chápu jako jednostranou, dostala z emocionální polohy do rozumové, hledalo se řešení a ne zničit vše a nemít představu, co potom.

No pochopil. Napsal jsi, že sumiiik podporuje naprosté zmetky, co prosazují svoje ego na úkor důstojnosti a pracovní koreknosti slečen.
Určitě uznáš, že je to nonsense.
Na argumentaci o nesprávných zásazích Che jsem reagoval v Tématech na lepší moderování.
Nemyslím si, že by byla nějaká nevraživost mezi námi norníky, rozumný diskurz na toto téma je nezbytný.
Ani nemám pocit, že by někdo tu chtěl něco ničit.

Neuvádíš korektní informace. V době mého příspěvku jsi nereagoval v Tématech na lepší moderování, to až po vítce.

Napsal jsi, že sumiiik podporuje naprosté zmetky, co prosazují svoje ego na úkor důstojnosti a pracovní koreknosti slečen.

Prošel jsi si všechny příspěvky, kdy Sumík vyjel? Tak jak přestřeluje, tak přestřeluji také, aby bylo jasné, že svým jednáním Sumík z principu brání některé jedince, kdy by neměl. Jedná se zveličení nesmyslné Sumíkovi války.

Nemyslím si, že by byla nějaká nevraživost mezi námi norníky, rozumný diskurz na toto téma je nezbytný.

Proč do toho pleteš norníky, tohle je mezi Che a Sumíkem a nějakou rozumnou diskuzi jsem mezi nimi nezaznamenal a ani Tvůj jakýkoliv pokus zmírnit Sumíkovu agresi a urovnat nevraživost ...

Ani nemám pocit, že by někdo tu chtěl něco ničit

To jsi tak naivní, snad ti bylo jasné, že pokud admin zasáhne, tak jen tak Che nemůže odvolat, protože má jen 3 varianty,
1. odvolat Che a dělat jeho funkci sám,
2. zrušit fórum
3. Sumíkovi dát jasně najevo, že pokud chce zbavit Che funkce moderátora, musí být srozuměn s tím, že ji bude dělat on. To ti snad muselo být jasné a lze jen tleskat, že tuto variantu zvolil. Já bych volil variantu 2, protože by mě sralo, že dělám něco zadarmo a do toho se serou jedinci, co mají požadavky, co bych měl podle nich dělat i když sami toho nejsou schopni, nedají korunu ( hnusní somráci ) nebo jako Sumík, který chce vyhodit moderátora, ale neřeší, kdo bude jeho nástupcem a následně, když dostane, co chtěl, tak ohodnotí logickou a chytrou akci vlastníka webu jako hloupost.

Pokud jsem pochopil, ty nechceš dělat moderátora, Sumík taky nechtěl, ale chtěl vyhodit Che. Tak kdo vlastně, a musím zdůraznit, do prdele, tento stav chtěl, ty jako zastánce sumíka, sumík, či kdo?
acx

Příspěvekod acx » sob 4. bře 2023, 23:55

sumiiik píše:
Che píše:Vidím, že to admin vyřešil šalamounsky a ustanovil sumiiika moderátorem, mě ovšem ve "funkci" ponechal také. Upřímně nechápu, co tím sleduje, ale jsem si jist, že s tak rozdílnými názory na fungování fórá nemůže taková koexistence fungovat. Jsem dalek toho, se sumiiikem válčit. Mně by to uspokojení nepřineslo a fóru by to neprospělo.

Já bych neřekl že to vyřešil šalamounsky ale blbě...
Na Tvoji radu jsem ho oslovil aby se podíval jakým způsobem je toto fórum vedeno a případně z toho vyvodil nějaké důsledky.
Vůbec jsem netušil že to vyřeší takto,NIKDY jsem neměl zájem tady moderovat.
Hodil mě do vody,nevím proč tak asi budu muset plavat.
S nikým válčit nechci a nebudu,ale že máme občas rozdílné názory na fungování myslím není tolik na škodu.
Třeba se nám podaří trochu spolupracovat na tom aby to tady bylo v pořádku.Já se tomu nebráním,nevidím v tom problém.

Nevyřešil to blbě, ale chytře. Když někdo remcá, tak je třeba dát mu možnost, aby dokázal, že to umí líp. Zda se domluvíte, bude to jen v prospěch fóra, ale ustoupit budete muset oba, daleko víc Sumík a doufám, že Che jako minimálně tolerantnější a chytřejší, dá možnost Sumíkovi korigovat jeho představy a najdou kompromis, jak existovat vedle sebe. Che tím, že provokoval Sumíka, aby se obrátil na vlastníka a Sumík, že na to skočil. :shock: Pokud Che naivitu Sumíka použil k tomu, aby se otravného neoblíbeného postu moderátora se ctí zbavil, bude v tom Sumík sám, ostatně si o to svým jednáním dlouhodobě říkal.
acx

Příspěvekod vulcan » ned 5. bře 2023, 0:22

acx píše: .. Nevyřešil to blbě, ale chytře. Když někdo remcá, tak je třeba dát mu možnost, aby dokázal, že to umí líp. Zda se domluvíte, bude to jen v prospěch fóra, ale ustoupit budete muset oba, daleko víc Sumík a doufám, že Che jako minimálně tolerantnější a chytřejší, dá možnost Sumíkovi korigovat jeho představy a najdou kompromis, jak existovat vedle sebe. Che tím, že provokoval Sumíka, aby se obrátil na vlastníka a Sumík, že na to skočil. :shock: Pokud Che naivitu Sumíka použil k tomu, aby se otravného neoblíbeného postu moderátora se ctí zbavil, bude v tom Sumík sám, ostatně si o to svým jednáním dlouhodobě říkal.

Vypadá to, že moc čteš detektivky. :D
Realita bývá prostší - Ockhamova břitva.
vulcan

Příspěvekod acx » úte 7. bře 2023, 1:42

vulcan píše:
acx píše: .. Nevyřešil to blbě, ale chytře. Když někdo remcá, tak je třeba dát mu možnost, aby dokázal, že to umí líp. Zda se domluvíte, bude to jen v prospěch fóra, ale ustoupit budete muset oba, daleko víc Sumík a doufám, že Che jako minimálně tolerantnější a chytřejší, dá možnost Sumíkovi korigovat jeho představy a najdou kompromis, jak existovat vedle sebe. Che tím, že provokoval Sumíka, aby se obrátil na vlastníka a Sumík, že na to skočil. :shock: Pokud Che naivitu Sumíka použil k tomu, aby se otravného neoblíbeného postu moderátora se ctí zbavil, bude v tom Sumík sám, ostatně si o to svým jednáním dlouhodobě říkal.

Vypadá to, že moc čteš detektivky. :D
Realita bývá prostší - Ockhamova břitva.

Detektivky nečtu, neřeším nějaké konspirace, alespoň mám nějaký názor, na absurdní stav a vývoj ukáže ... . 8) Máš pravdu v jednom, většinou problém je jednodušší než vypadá. Třeba v tom, že je třeba si udělat svůj názor na to, kdo je vlastně Sumík a také, jakou pověst má Vulcan u slečen ... . :lol:
acx

Příspěvekod vulcan » úte 7. bře 2023, 11:49

acx píše:
Detektivky nečtu, neřeším nějaké konspirace, alespoň mám nějaký názor, na absurdní stav

Já jsem svůj názor napsal, celkem konkrétně a podrobně, na to, jak to celkově v placeném sexu vypadá, jak by se mělo forum ubírat atd.
Vcelku mám v tom konzistentní postoj i na dalších forech.
Od tebe jsem nic podobného neviděl. Pokud tedy máš nějaký názor, tak ho docela úspěšně maskuješ.
vulcan

Re: Tvoje997 a Lindakarolinka1 720328539 720328539

Příspěvekod albert wesker » úte 7. bře 2023, 13:15

Napsal bych ti něco sprostého, ale asi víš sám co si o tobě myslím.
albert wesker

Re: Adriana 774 175 920 / 774175920

Příspěvekod manzes » stř 8. bře 2023, 18:34

Ahoj strik, a proč když jsi se skoro celý měsíc zbavoval boláků a oparů na tlamě, tak proč to sem píšeš až teď ty klaune??? Trapný pokus zhrzeného zákazníka. Vsadil bych si na to, že jsi po Adrianě něco chtěl a ona tě odmítla. :lol:
manzes

Příspěvekod strik » stř 8. bře 2023, 18:57

Myslíš jo :)
Dlouho jsem tu nebyl, nechodím sem každý den.!
Jiste sis všimnul, ze jsem sem dal najednou více reakci i na jiné slečny.
Ale mysli si co chce … proti Adrianě nic nemam psal jsem pouze mou zkušenost
strik

Příspěvekod Tobiáš » čtv 9. bře 2023, 9:13

strik se zamiloval nebo "něco" chtěl, byl poslán do hajzlu, tak se mstí a nebo jen chce odradit ostatní, aby Adriana měla více času. :D
Tobiáš

Příspěvekod x24xx » čtv 9. bře 2023, 17:18

Striku, o Alie https://www.sexprivat4you.cz/forum/view ... 5&start=30 tady píšeš: "Kouři bez gumy ale jsou dost cítit zuby." Tak jestli ty tvoje "opary a boláky na celé puse" nebyly odjinud...
x24xx

Příspěvekod strik » čtv 9. bře 2023, 19:13

[quote="x24xx"]Striku, o Alie https://www.sexprivat4you.cz/forum/view ... 5&start=30 tady píšeš: "Kouři bez gumy ale jsou dost cítit zuby." Tak jestli ty tvoje "opary a boláky na celé puse" nebyly odjinud...[/quote
Se slečnou Alie se nelibam a ani ji nelizam.
Myslíš, ze bych od toho chytil opary na puse? Spíše bych čekal nějaký ten problém tam dole --:o
Ale nejsem doktor, tak nevím.
S Adrienou jsem se líbal.
A pokud ji miluji, tak asi miluji všechny kurvy na které jsem napsal kdy negativní reakci.
Často se divím co někteří z vás dokáži vypotit za konspirační teorie.
Nejčastěji jsou to ti co tomuto fóru nic nepřináší a jejich recenze stoji za úplný hovno!
Sosaji pouze informace na nás aktivních nornicich.
Dále se k dívce nebudu vyjadřovat.
Moje recenze jsou objektivní a stojím si za nimi!
strik

Příspěvekod Obelix » ned 12. bře 2023, 17:26

Ahoj, hledá někdo z vás i mimo klasickou inzerci, nebo amatéry?

Mně se povedlo najít mladou holkou, údajně amatérku, ale jelikož psala výrazy jako ,,klasika, FO, na jak dlouho by jsi chtěl?" jsem usoudil, že to amatérka nebude a vykašlal jsem se na to. Sice ji mělo být 21 let, ale chtěla za 1-2 hodiny 3500 Kč...

Teď jsem narazil na 29 letou brunetu sportovní postavy, po dítěti - a chce tvl 3000 Kč za hodinu + mám poslat ještě jako první fotku :D
Obelix

Re: ZNOJMO a okolí - nové

Příspěvekod xnude » pon 13. bře 2023, 19:27

A dál?

nikdydost píše:Emma masáže
Nazdar chlapi. Ještě jsem nebyl na erotické masáži, takže to jdu zítra vyzkoušet a pak sem klidně napíšu recenzi. Jen se chci zeptat jestli cena 1400/půlhod a 1900/hod je přijatelná. Abych nekazil "cenovou politiku" jak tu občas někdo schytá, že přeplácí.
Kdyby někdo u ní už byl, budu rád za info. Díky

https://www.sex.cz/649669?Kraj=jihomoravsky&SLoc=znojmo&S=3
xnude

PředchozíDalší

Zpět na Diskuse na téma