vulcan píše:acx píše: ... Nenapsal jsem, že sumík je zmrd, jen jsem otočil jeho argumentaci vůči Che na něho ... . Zajímavé je, že jsi reagoval na stejný obsah jen na Sumíka, vůči Che jsi se nevyjádřil. Sumíkovi útoky na něho ...
To jen, aby se vzájemná nevraživost, vlastně ji chápu jako jednostranou, dostala z emocionální polohy do rozumové, hledalo se řešení a ne zničit vše a nemít představu, co potom.
No pochopil. Napsal jsi, že sumiiik podporuje naprosté zmetky, co prosazují svoje ego na úkor důstojnosti a pracovní koreknosti slečen.
Určitě uznáš, že je to nonsense.
Na argumentaci o nesprávných zásazích Che jsem reagoval v Tématech na lepší moderování.
Nemyslím si, že by byla nějaká nevraživost mezi námi norníky, rozumný diskurz na toto téma je nezbytný.
Ani nemám pocit, že by někdo tu chtěl něco ničit.
Neuvádíš korektní informace. V době mého příspěvku jsi nereagoval v
Tématech na lepší moderování, to až po vítce.
Napsal jsi, že sumiiik podporuje naprosté zmetky, co prosazují svoje ego na úkor důstojnosti a pracovní koreknosti slečen.
Prošel jsi si všechny příspěvky, kdy Sumík vyjel? Tak jak přestřeluje, tak přestřeluji také, aby bylo jasné, že svým jednáním Sumík z principu brání některé jedince, kdy by neměl. Jedná se zveličení nesmyslné Sumíkovi války.
Nemyslím si, že by byla nějaká nevraživost mezi námi norníky, rozumný diskurz na toto téma je nezbytný.
Proč do toho pleteš norníky, tohle je mezi Che a Sumíkem a nějakou rozumnou diskuzi jsem mezi nimi nezaznamenal a ani Tvůj jakýkoliv pokus zmírnit Sumíkovu agresi a urovnat nevraživost ...
Ani nemám pocit, že by někdo tu chtěl něco ničit
To jsi tak naivní, snad ti bylo jasné, že pokud admin zasáhne, tak jen tak Che nemůže odvolat, protože má jen 3 varianty,
1. odvolat Che a dělat jeho funkci sám,
2. zrušit fórum
3. Sumíkovi dát jasně najevo, že pokud chce zbavit Che funkce moderátora, musí být srozuměn s tím, že ji bude dělat on. To ti snad muselo být jasné a lze jen tleskat, že tuto variantu zvolil. Já bych volil variantu 2, protože by mě sralo, že dělám něco zadarmo a do toho se serou jedinci, co mají požadavky, co bych měl podle nich dělat i když sami toho nejsou schopni, nedají korunu ( hnusní somráci ) nebo jako Sumík, který chce vyhodit moderátora, ale neřeší, kdo bude jeho nástupcem a následně, když dostane, co chtěl, tak ohodnotí logickou a chytrou akci vlastníka webu jako hloupost.
Pokud jsem pochopil, ty nechceš dělat moderátora, Sumík taky nechtěl, ale chtěl vyhodit Che. Tak kdo vlastně, a musím zdůraznit, do prdele, tento stav chtěl, ty jako zastánce sumíka, sumík, či kdo?