Hledat  

Brno-Korra

Erotické masérky - Tantra, Nuru, Body to body

Brno-Korra

Příspěvekod davud » úte 28. dub 2026, 23:09

Zdravím pánové chtěl bych vám tu hodit recenzí na masérku která má na Amatérech Nick Korra
https://www.amateri.com/cs/lide/3486930/Korra
Je to pár týdnů co jsou u ní byl ale na zítra jsem domluvený znovu.
Korra je mladá holka tipl bych 25-28 let velmi pohledná hubená a vysoká. Fotky co má jsou hodně podobné až bych řekl že identické akorát v reálu má tetování což já mám rád.
Byt je novostavba velmi krásný a útulný a hlavně uklizený. V pokoji kde masíruje má spoustu zrcadel takže vše krásně uvidíte. Ja bohužel ne protože nosím brýle ale i tak při její masáži jsem jen zavřel oči a užíval si nádhernou masáž.
Masáž klasický začíná na břiše. Olej má krásně nahřátý. Masíruje od konečků prstů až k hlavě. Co já jsem poprvé zažil je že zajížděla prsty až do vlasů což se mě neskutečně líbilo možná proto že jsem tohle zažil poprvé. Poté bylo pár velmi zajímavých věcí co jsem při masáži zažil poprvé (vy možná ne) ale dál vám to nechci prozrazovat ať máte také nějaké překvapení jak já. Samozřejmostí je B2B které je skvělé. Zhruba po polovině času otočka na záda. Kde zase začíná pomalé od rukou konečků prstů až k penisu a vlastně všude. Ani nevím jak to udělala kde všude jsem cítil jej doteky. Pokračuje s B2B. Nakonec krásná a dlouhá ruční prace. Krásná dokonalá nebylo co vytknout. Po vyvrcholení vše v klidu žádný spěch dokonce se i přituli když vidí že máte dost. Prostě úžasný GFE přístup. Něco takového jsem já zažil poprvé.
Za mě je tato dívka nejlepší na masáže v Brně a okolí samozřejmě jsem nevyzkoušel všechny ale myslím si že už jsem jich pár vyzkoušel (zhruba 6-8) a nic takového jsem nikdy nezažil.
Ano někteří z vás řeknou že cena je trochu vyšší (2200kč) že za tuhle cenu si někde zašukaji za hodinu a jsou spokojeni. Ale za mě to co jsem u Korey zažil stálo za každou korunu úžasná masáž a hlavně atmosféra a nádherná holka
Za mě konečná známka 12/10 i přez vyšší cenu
davud

Re: Brno-Korra

Příspěvekod ugo » stř 29. dub 2026, 3:12

Teoreticky i tady je o ní zmíňka.
https://www.sexprivat4you.cz/forum/view ... f71c8ec0c1

Dřív to byl něco jako podnik, teď už tam holky fungují samostatně. Larisa se občas ukáže a ještě tam bývá jedna ale jméno už si nevzpomenu.
S Anikou/Korrou naprosto souhlasím, sice dražší ale zážitek a GFE jako z jiného světa jako doposud nikde. A co teprve možnost příplatků, to byla jízda, ale nevím jestli to má s každým nebo jen dle sympatie.
ugo

Re: Brno-Korra

Příspěvekod Šakal » stř 29. dub 2026, 23:29

ugo píše:Teoreticky i tady je o ní zmíňka.
https://www.sexprivat4you.cz/forum/view ... f71c8ec0c1

Dřív to byl něco jako podnik, teď už tam holky fungují samostatně. Larisa se občas ukáže a ještě tam bývá jedna ale jméno už si nevzpomenu.
S Anikou/Korrou naprosto souhlasím, sice dražší ale zážitek a GFE jako z jiného světa jako doposud nikde. A co teprve možnost příplatků, to byla jízda, ale nevím jestli to má s každým nebo jen dle sympatie.

Jednou mi na amatérech sama napsala, jestli nemám zájem o masáž, když jsem řekl, že jsem na jiné věci, tak naznačovala, ať přijdu, že se možná domluvíme ( to možná mě odradilo)
Šakal

Zpět na Dívky z Brna na masáže