Je to už sice dýl co jsem u ní byl (ca 2007). Fotky vypadali bezchybně, tak jsem neodolal a zastavil se na hodinu (1300,-). Už tehdy ale měla 34let v inzerátu, co si pamatuju. Musím říct, že vzhled byl supr i v reálu, kozy sice opravdu nepovedené, ale i tak v pohodě. Hodně se mi líbila v obličeji. Nešvar s telefonem je u ní asi klasika. Sice ho nesebrala při, ale asi 2 telefonáty před a ihned po tom. Odcházel jsem ale spokojený a dívku bych klidně doporučil.
No a chtěl jsem se asi po dvou letech zastavit, to už k jako 30leté

a na Tučkovu. Bohužel mezitím zvýšila ceny na 1500/h a tak jsem se chtěl dohodnout na 1000 na 3/4h, za což nabízela jen 30min. Nechtěla jít dole, tak jsme se nedomluvili. Za 10min mi ovšem sama zavolala, ať teda přijedu. Tak jsem osedlal oře a vyrazil s úsměvem, že jsem přeci jenom dosáhl svého. Dášenka mě ale nemile překvapila. Otevřela mi, řekla počkej tady a došla pro "posilu". Se slovy "když se chceš zalevno udělat, tak tady máš jednu šikulku" mi představila asi 90kg kámošku. Prý má i velké kozy...no aby ne, při takové váze??? Ale i velké bříško k tomu!!! Mě nasrala, že jsem ztratil hodinu času, než jsem přejel celé Brno a pak to našel. Dal jsem otočku a už se tam neukázal.
Po výše uvedených přízpěvcích to opravdu vypadá, že holka žije mimo realitu.