Hledat  

Dášenka z Krkoškové

Erotické masérky - Tantra, Nuru, Body to body

Re: Dášenka z Krkoškové

Příspěvekod whiteboy9 » pát 25. bře 2011, 9:26

u Dášenky jsem byl zhruba před půl rokem, lákala mě svým vzhledem, tak jsem ignoroval varování, je to celkem symapatická žena, ale jak už bylo uvedeno duševně mi přišla celkem mimo, hodně mě pobavily nápisy v koupelně, přesně si to už nepamatuju, ale bylo tam něco o tom, které mýdlo použít a že si máme pořádně umýt žaluda.........
Opakovat rozhodně nebudu.
whiteboy9

Příspěvekod Kugos » pon 28. bře 2011, 17:04

Je to už sice dýl co jsem u ní byl (ca 2007). Fotky vypadali bezchybně, tak jsem neodolal a zastavil se na hodinu (1300,-). Už tehdy ale měla 34let v inzerátu, co si pamatuju. Musím říct, že vzhled byl supr i v reálu, kozy sice opravdu nepovedené, ale i tak v pohodě. Hodně se mi líbila v obličeji. Nešvar s telefonem je u ní asi klasika. Sice ho nesebrala při, ale asi 2 telefonáty před a ihned po tom. Odcházel jsem ale spokojený a dívku bych klidně doporučil.

No a chtěl jsem se asi po dvou letech zastavit, to už k jako 30leté :D a na Tučkovu. Bohužel mezitím zvýšila ceny na 1500/h a tak jsem se chtěl dohodnout na 1000 na 3/4h, za což nabízela jen 30min. Nechtěla jít dole, tak jsme se nedomluvili. Za 10min mi ovšem sama zavolala, ať teda přijedu. Tak jsem osedlal oře a vyrazil s úsměvem, že jsem přeci jenom dosáhl svého. Dášenka mě ale nemile překvapila. Otevřela mi, řekla počkej tady a došla pro "posilu". Se slovy "když se chceš zalevno udělat, tak tady máš jednu šikulku" mi představila asi 90kg kámošku. Prý má i velké kozy...no aby ne, při takové váze??? Ale i velké bříško k tomu!!! Mě nasrala, že jsem ztratil hodinu času, než jsem přejel celé Brno a pak to našel. Dal jsem otočku a už se tam neukázal.

Po výše uvedených přízpěvcích to opravdu vypadá, že holka žije mimo realitu.
Kugos

Příspěvekod milan_ositko » pon 11. dub 2011, 10:30

Minulý týden jsem se domluvil v 9,30, že se zastavím ve 12. Přesně ve 12 před domem jsem se telefonicky ozval a bylo mi řečeno, že jsem nepotvrdil návštěvu 1/2 hod předem, takže nic. Tak jsem odešel a v zápětí přišla SMS, že stálý klient počká, ale to jsem byl už na cestě. Taková domluva se mi nelíbí. Už to zkoušet nebudu.
milan_ositko

Příspěvekod Dášenka » stř 13. dub 2011, 15:50

Kugos píše:Je to už sice dýl co jsem u ní byl (ca 2007). Fotky vypadali bezchybně, tak jsem neodolal a zastavil se na hodinu (1300,-). Už tehdy ale měla 34let v inzerátu, co si pamatuju. Musím říct, že vzhled byl supr i v reálu, kozy sice opravdu nepovedené, ale i tak v pohodě. Hodně se mi líbila v obličeji. Nešvar s telefonem je u ní asi klasika. Sice ho nesebrala při, ale asi 2 telefonáty před a ihned po tom. Odcházel jsem ale spokojený a dívku bych klidně doporučil.

No a chtěl jsem se asi po dvou letech zastavit, to už k jako 30leté :D a na Tučkovu. Bohužel mezitím zvýšila ceny na 1500/h a tak jsem se chtěl dohodnout na 1000 na 3/4h, za což nabízela jen 30min. Nechtěla jít dole, tak jsme se nedomluvili. Za 10min mi ovšem sama zavolala, ať teda přijedu. Tak jsem osedlal oře a vyrazil s úsměvem, že jsem přeci jenom dosáhl svého. Dášenka mě ale nemile překvapila. Otevřela mi, řekla počkej tady a došla pro "posilu". Se slovy "když se chceš zalevno udělat, tak tady máš jednu šikulku" mi představila asi 90kg kámošku. Prý má i velké kozy...no aby ne, při takové váze??? Ale i velké bříško k tomu!!! Mě nasrala, že jsem ztratil hodinu času, než jsem přejel celé Brno a pak to našel. Dal jsem otočku a už se tam neukázal.
Tolik toho o mě bylo už napsáno a přesto mám zákazníky a stále jich přibívá. Čím to asi je kluci co? Pokusy o to abych skončila jsou marné...... Asi to bude tím že píši pravdu narozdíl (blbečku) a jsou mile překvapeni..... divím se že tu nenapíšete že tu mám i medvěda..... ten kdo mě opravdu chce se sám může přesvědčit že jsem tu úplně sama.......asi to někomu leží v žaludku.....tak se mějte hezky
Dášenka

Příspěvekod Dobermann » stř 13. dub 2011, 16:58

Dášenka píše:
Kugos píše:Je to už sice dýl co jsem u ní byl (ca 2007). Fotky vypadali bezchybně, tak jsem neodolal a zastavil se na hodinu (1300,-). Už tehdy ale měla 34let v inzerátu, co si pamatuju. Musím říct, že vzhled byl supr i v reálu, kozy sice opravdu nepovedené, ale i tak v pohodě. Hodně se mi líbila v obličeji. Nešvar s telefonem je u ní asi klasika. Sice ho nesebrala při, ale asi 2 telefonáty před a ihned po tom. Odcházel jsem ale spokojený a dívku bych klidně doporučil.

Tolik toho o mě bylo už napsáno a přesto mám zákazníky a stále jich přibívá. Čím to asi je kluci co? Pokusy o to abych skončila jsou marné...... Asi to bude tím že píši pravdu narozdíl (blbečku) a jsou mile překvapeni..... divím se že tu nenapíšete že tu mám i medvěda..... ten kdo mě opravdu chce se sám může přesvědčit že jsem tu úplně sama.......asi to někomu leží v žaludku.....tak se mějte hezky

"přibívá" jich? no tak zaplaťpánbůh...
Kolik máš těch nicků, Ty kujóne?:)
Dobermann

Příspěvekod Kugos » ned 17. dub 2011, 19:09

Kurňa, už jsem myslel že je to má citace 8)

Netřeba rozviřovat bezpředmětnou diskuzi, ale říct že nelžu a píšu si minimálně 5let do inzerátu 30let, to mi příjde neprůstřelný fakt. Ale přeju haldy zákazníků (jakjinak) než spokojených zákazníků. :oo:
Kugos

Příspěvekod adeline » stř 27. dub 2011, 21:53

Zdravím vás pánové a zároveń také Dášenku... :D ,
Píši zde za celý Bestprivat....na webovkách tohoto privatku, konkrétně na chatu se nám v poslední době vyskytly Tvé příspěvky Dášenko, v podobě inzuerátu, kde poukazuješ na svou krásu, saamozřejmě jsi neopoměla pripojit i tel. číslo, jen tu inteligenci si nějak zapoměla vyzdvihnout.....ale to už by byl asi velkej fake......

Chtěly bychom tedy upozornit, že Dášenka Krásná na našem privatku nepracuje ....maximálně tak cizopasí na něčem, za co jiní zaplatili nemalé peníze....To se ale nedělá :evil: .

...a Dášenko, Tebe bychom chtěly tímto požádat o jakousi "solidárnost" a férové jednání, pokud tomu štěňátko rozumí.....

Děkujem...Bestprivat/Adel
adeline
Dívka z privátu
Dívka z privátu

Příspěvekod PSICE » ned 1. kvě 2011, 13:25

I já zdravím všechny příznivce BestPrivátu a speciálně taky "slečnu" Dášenku,, Její inzerce se opravdu množí jako jedovaté houby po dešti..Mně se také nabourala na moje webové stránky a docela neomaleně a bez povolení se vetřela-cituji-
-Ahojky..... Zvu Tě na mazlivý nebo divoký sexík + orálek s ochranou, lízání mé štěrbinky, líbání, mazlení, relax. masáže s neparfém.olejem + mytí zad, v erot. prádelku, pončošky....vše v ceně i s líbáním, OO!! Ti nabízí štíhlá mazlivá pěkná 29/170/luxusní prsa č.4, štíhlá 57 kg na úrovni v čistém vyhřátém soukromí + super parkování na klidné ulici a diskrétnost ! Nespěchám - sex si užívám! Volej Po - Pá = od 11- 20h. Foto 100% právé! Jen Ty a já v bytečku = pouze 1 žena! Můžeš se i přesvědčit!

- nevím, o čem se přesvědčí u zmíněné dámy pánové, já jsem se přesvědčila, že tato "Dášenka" je bezpáteřní inzerentka, která zřejmě sploléhá na to, že my ostatní jsme tolerantní, až jsme blbé!!! Milá dámo, SICE SE ZNÁME,ALE TAKHLE TOLERANTNÍ ROZHODNĚ NEJSEM. Stačilo mi napsat, ale podpásovky tolerovat rozhodně nebudu! :!: :evil: Prosím, už to neopakuj!! Lenka
PSICE
Dívka z privátu
Dívka z privátu

Příspěvekod Asanami » sob 14. kvě 2011, 16:09

No, hodně vzájemných výpadů, ta Dáša má podivný slovník.
Ale byl za ní někdo v poslední době, aby popsal, jaká zrovna je?
Asanami

Příspěvekod herman » pon 6. čer 2011, 13:43

slyšel jsem, že je velmi hezká.
herman

Příspěvekod macin » pon 6. čer 2011, 14:18

:twisted:
macin

Příspěvekod aussiecooper » pon 6. čer 2011, 15:54

herman a macin,
mam pocit ze ste zbiratele pocet prispevky...pripravy ste se na nejake reklama pro vase holky jen nechcete aby to bude hned videt ze to je vase prvny prispevek ???
Nebo proc ste tady na forum ? Zatim nic moc informativni nemate napsano.
Tak prosim nektere vase konkretne zkusenost u damy muzete napsat tady, tesim se to cist.
Zdravim, Cooper
aussiecooper

Příspěvekod narcius » pon 6. čer 2011, 16:08

aussiecooper píše:herman a macin,
mam pocit ze ste zbiratele pocet prispevky...pripravy ste se na nejake reklama pro vase holky jen nechcete aby to bude hned videt ze to je vase prvny prispevek ???
Nebo proc ste tady na forum ? Zatim nic moc informativni nemate napsano.
Tak prosim nektere vase konkretne zkusenost u damy muzete napsat tady, tesim se to cist.
Zdravim, Cooper

Souhlasim aussiecooper a s vulcanem na masher.cz taktez. Panove macin a herman (chlapci, slecny, pani?) jsou podezrele aktivni v
naprosto nic nerikajicich komentarich. Je zajimave, ze se oba zaregistrovali pul hodiny po sobe vcera vecer. Pokud je to nahoda tak se panove
omlouvam, ale zacnete psat alespon smysluplne prispevky - podle toho tapetovani v ruznych vlaknech to vypada jako pokus o "neco", pokud neni
tak to jenom znamena, ze mate hodne zkusenosti s nornicenim v Brne tak bych doporucil oprasit zakladoskolske slohove umeni a napsat poradne
recenze.
narcius

Příspěvekod Admin » pon 6. čer 2011, 19:44

narcius píše: Panove macin a herman (chlapci, slecny, pani?) jsou podezrele aktivni v
naprosto nic nerikajicich komentarich.

a třetí do party je grafik, se stejným vyjadřováním a stejným internetovým připojením :|
Admin

Příspěvekod Apoštol » pát 17. čer 2011, 0:42

U Dášenky jsem byl za poseldní měsíc 2 krát je to opravdu hezká ženská s trochu podivným smyslem pro humor. Ale kouř i šuk byl dobrej a pro horňáky má opravdu hezký kozy. Je lepší ji moc nepouštěd do rozhovoru protože pak má sklony poučovat a trochu otravně kecat. Ale když jí člověk nedá příliš prostoru tak je šuk velmi dobrý a bez keců.
Apoštol

PředchozíDalší

Zpět na Dívky z Brna na masáže