Hledat  

Brno-venkov

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Brno-venkov

Příspěvekod michal17569 » stř 21. bře 2012, 20:59

Zdravím a ptám se: nedávno na Agamě byl inzerát na orál a sex v autě od 30- cítky a napsáno bylo Brno venkov. Než jsemn stačil zavolat, tak inzerát zmizel. Zkoušel to někdo a kde to bylo??? a taky "co" to bylo??
díky Michal
michal17569

Re: Brno-venkov

Příspěvekod Chatman » čtv 22. bře 2012, 19:43

michal, byl jsem s ní, je to moc hezká žena, mě řekla, že má 28 let, a myslím, že nelhala..prsa č.3, brunetka, dole krásně vyholená..chtěla jen 500,- za orál ale přemluvil jsem ji ke styku , dal jsem jí 1 500,- ostatně jako každé dívce..nabídla mi orál bez, což jsem odmítl ale bradavky jsem jí vycucal do morku kosti , udělal jsem se dvakrát a odjel . Šukali jsme v autě , kousek od Čejče- směr hodonín. dal bych ti na ni kontakt, ale nejsem pasák. Budeš-li trošku šikovný, najdeš si ji sám, inzeruje pořád a není profi. Tož tak kámo. :wink:
Chatman

Příspěvekod Chatman » čtv 22. bře 2012, 19:44

Pro blbečky : Hodonín je správně :lol:
Chatman

Příspěvekod Asanami » stř 28. bře 2012, 0:21

Chatman píše: ale přemluvil jsem ji ke styku , dal jsem jí 1 500,- ostatně jako každé dívce.. ... dal bych ti na ni kontakt, ale nejsem pasák. ...:

že by taková třicítka dala takovému holobrádkovi jako Ty, chat-mane ?
to jsi asi ji fakt musel uplatit 1500 :shock:
každému jinému dá za polovinu..
Chatman píše:... dal bych ti na ni kontakt, ale nejsem pasák. ...:

ale jsi pasák..
a kdo lže i krade :D
spíše se Ti nepovedlo ji stáhnout do svého privátu :idea:
Asanami

Re: Brno-venkov 720 173 664 BlackPerll

Příspěvekod petr.2004 » stř 28. bře 2012, 10:14

Místo: Jihomoravský, Brno-venkov
E-mail: BlackPerll@seznam.cz
Trvalý odkaz: http://www.agama-seznamka.cz/seznamka/10567594
Text inzerátu: Vím, jak tě uspokojit… Pohledná brunetka 30/179/56 pevné dvoječky ti nabízí hluboký orálek s ochranou za 500 Kč u Tebe v autě, můžeme se domluvit i na více! Prostory nemám. Jsem Brno-venkov, směr Hodonín. Po-Ne 15-23 hod. Ráno popř. dopoledne lze domluvit. T.č. 720173664 raději sms. Těším se.

v jednom z inzerátů uvádí jméno Sara.

ale opět mne pobavil "cucák" chat-man
Chatman píše:...ale bradavky jsem jí vycucal do morku kosti

:?: doposud jsem si nevšiml, že ženská prsa obsahují i kosti , neřkuli morkové ... :lol:
petr.2004

Příspěvekod Chatman » stř 28. bře 2012, 11:58

petr.2004 píše:
Místo: Jihomoravský, Brno-venkov
E-mail: BlackPerll@seznam.cz
Trvalý odkaz: http://www.agama-seznamka.cz/seznamka/10567594
Text inzerátu: Vím, jak tě uspokojit… Pohledná brunetka 30/179/56 pevné dvoječky ti nabízí hluboký orálek s ochranou za 500 Kč u Tebe v autě, můžeme se domluvit i na více! Prostory nemám. Jsem Brno-venkov, směr Hodonín. Po-Ne 15-23 hod. Ráno popř. dopoledne lze domluvit. T.č. 720173664 raději sms. Těším se.

v jednom z inzerátů uvádí jméno Sara.

ale opět mne pobavil "cucák" chat-man
Chatman píše:...ale bradavky jsem jí vycucal do morku kosti

:?: doposud jsem si nevšiml, že ženská prsa obsahují i kosti , neřkuli morkové ... :lol:

Že prý cucák :lol: :lol: :lol: , Ty mamrde...Jestli si myslíš, že to je ona Sára, o které jsem psal, tak si ji běž vyzkoušet :lol: :lol: :lol: konečně si zašukáš a uvidíš na živo prsa :lol: :lol: :lol: fakane zasraný
Chatman

Příspěvekod petr.2004 » čtv 29. bře 2012, 9:21

Chatman píše:Že prý cucák :lol: :lol: :lol: , Ty mamrde...... fakane zasraný

inu, kdo cucá tak je cucák, ne ?

a ještě tě chci upozornit na absenci logiky ve tvém "článku" (jak své výrony nazýváš :roll: ):
Mamrd - je vulgární nadávka pro toho kdo souloží se svou matkou.
Fakan - je hanlivý výraz pro malé dítě.

Nemohu být tedy současně Mamrd a Fakan (lhostejno zda zasraný anebo přebalený)

btw - v polštině mají kouzelný ekvivalent mamrda - matkojebca
petr.2004

Příspěvekod weskerumbrella » stř 4. dub 2012, 11:32

Ta
Naposledy upravil weskerumbrella dne úte 20. kvě 2014, 7:35, celkově upraveno 1
weskerumbrella

Příspěvekod Marast » stř 4. dub 2012, 11:50

weskerumbrella píše:Takže napíšu svoji zkušenost s touhle ťapinou po včerejšku.Velice příjemná otevřená a celkem upřímná holka.
Fotky bohužel nesouhlasí se zjevem v reálu je hodně hubená nohy a ruce se blíží k vychrtlosti.Prý měla dřív problémy s bulimií když dělala modeling.
V obličeji sympatická ale byl večer a i přes nedostatek světla na ní byl znát její věk.Mně řekla 32 a nelhala.Jinak prsa pěkné nepovislé na břichu trochu tuku zadek už ztratil svůj mladistvý vzhled. Celkové hodnocení vzhledu 6/10.

Hodně mazlivá líbání upřímné (dle jejich slov už dlouho neměla tak pěkného kluka jak jsem já prý se jí moc líbím a nevím proč ale věřil jsem jí to a cítil to i z jejího chování).
Orál bez také prý kvůli sympatiím,šukání s gumou,je aktivní a hodně pružná takže nohy za hlavou nejsou problém.
Po šukání povídání,cigaretka...Celkové hodnocení kouření a šukání 9/10.

Dívku (Sára není její pravé jméno) mohu doporučit i začátečníkům jak jsem říkal je aktivní a přirozená jako by jsme se znali už dlouho.

Noru zdar !

A finančně? Čekal bych něco lepšího než 1500 na to že se všechno odehrává v tvém autě...
Marast

Příspěvekod weskerumbrella » stř 4. dub 2012, 11:52

Řekla si o 1000 až pak u jejího domu s tím že kdybych chtěl opáčka tak už po 500,- pro mě. Asi jsem na ni opravdu zapůsobil :oops:
weskerumbrella

Příspěvekod felix » stř 4. dub 2012, 22:21

Kam jsi pro ni jel ? Tedy odkud je ? Brno-venkov je dost široký pojem.
A je ochotná také dojet (EKSORT) ? Díky za odpověď.
Felix
felix

Příspěvekod petr.2004 » čtv 5. dub 2012, 8:47

felix píše:Kam jsi pro ni jel ? Tedy odkud je ? Brno-venkov je dost široký pojem.
A je ochotná také dojet (EKSORT) ? Díky za odpověď.

doufám, že weskerumbrella se tady nenechá strhnout k vyzrazení nějakých indiskrétních informací (GPS bydliště apod.)

SMS s dotazem přímo na dívku snad umí poslat každý, i notorický dotazovatel ... :wink:
Přílohy
felix.JPG
petr.2004

Příspěvekod felix » pon 9. dub 2012, 18:57

Nevím, jak jsi přišel, že jsem notorický dotazovatel.... Rozhodně mám více konkrétních příspěvku, než dotazů. A každé forum slouží i k dotazům ! A dotaz, odkud slečna je, zda je z blízkého okoli s uvedením místa nebo třeba 100 km daleko, není od věci a mikterak nenarušuje ničí soukromí.

Cenu má přípěvek, ve kterém někdo něco konkrétního sdělí o slečnách a zkušenostech s nimi, stejně jako když někdo zodpoví na docela obyčejný dotaz. Že mohu zavolat či poslat SMS bych asi bez tebe nevěděl...Je zcela normální se na takovémto fóru zeptat někoho, kdo už něco ví.

Příspěvky, kde se autor vyžvaňuje za každou cenu vždy a ke všemu, mnohem častěji k ostatním účastníkům fóra, než ke slečnám, umravňování typu "Zavolej si ..." apod. nikomu nic nesdělují. Jsou jen výrazem potřeby někoho poučovat a ve své podtatě jsou úplně na hovno...
Felix
felix

Příspěvekod michal17569 » stř 25. dub 2012, 20:49

Ahoj, takže jsem našel a zkusil. Domluva dost problém, občas nereagovala na sms a nebrala tel. ale nakonec to klaplo. Vše v autě, dost hubená a kdo má rád kus normální ženské tak tady si moc nesáhne. Fakt skoro až moc hubená. Ty prsa jsou tak jedničky s malýma bradavkama. Jinak všechno dost krkolomné ale je pravda že je ohebná, takže to v autě jde. Holka je příjemná a komunikativní. Čas není problém. Mám pocit, že jsem se s ní setkal někde v Brně na privátu ale už před pár lety. Marně namáhám paměť.
michal17569

Příspěvekod v70 » pát 27. dub 2012, 10:51

michal17569 píše:Ahoj, takže jsem našel a zkusil. Domluva dost problém, občas nereagovala na sms a nebrala tel. ale nakonec to klaplo. Vše v autě, dost hubená a kdo má rád kus normální ženské tak tady si moc nesáhne. Fakt skoro až moc hubená. Ty prsa jsou tak jedničky s malýma bradavkama. Jinak všechno dost krkolomné ale je pravda že je ohebná, takže to v autě jde. Holka je příjemná a komunikativní. Čas není problém. Mám pocit, že jsem se s ní setkal někde v Brně na privátu ale už před pár lety. Marně namáhám paměť.

a ke komu patří ta recenze?
v70

Další

Zpět na Dotazy na dívky