Hledat  

Praha vip_jane@centrum.cz vip_eva@centrum.cz,Katty 776774074

Praha, Olomouc, Ostrava, Zlín, Přerov...

Praha vip_jane@centrum.cz vip_eva@centrum.cz,Katty 776774074

Příspěvekod arnoldtop » pát 11. led 2013, 21:22

Tak sem Vám takto jednou jel do Prahy a říkám si... když už opět na privát, tak ať to stojí za to. Hledal sem mezi Pražskými kráskami a našel jsem tuto krasotinku. Po mailu jsem se domlouval zda má čas a odepsala. Především mě zaujal její text, že není jak ostatní, že je IN a POSH a že je LUXURY a co já vím co všechno že má super přístup a že je opravdovou partnerkou pro mazlení a pod... Za cenu 3500,- bych si představil, že chlap se bude cítit jak v "salónu" a že se o něj postará vlídně a přátelsky. Již po telefonu mi ale můj instinkt napověděl, že tam chodit nemám. Ale šel. přece jen je to dálka do Prahy :-) otevřela mi pěkná, prsatá holka, podle fotek to byla ona, ale samozřejmě tak 30% dolů (furt dobrý) a pak se otočila. Zadek rosolovitej a jak když celulitida a tak velikostně na 3. Vůbec k ní nepasuje a nebyl vůůůbec pěknej. Prsa dobrý to se musí nechat. Přístup absolutně odměřený, bez známky zájmu. Ze začátku dobrý, ale začala mě nudit svým přístupem, tónem hlasu a pasivitou až mi nestál a ty kecy co sem si vyslechl, že jí to nebaví, a že co má dělat s gumovým a pod a že jestli nejsem sjetej... zkrátka po 25 minutách i se sprchou a lehkým popovídáním jsem se zbalil a šel pryč o 2500,- chudší (jakože půl hodina) s větou: šak co, byl jsi tu půl hodiny :D přístup mě odradil, až jsem přestal mít na cokoliv chuť. Zažil jsem spousty dívek za 1.200,- v horším bytě a přístup měly výbornej,akční, zábavnej... ale toto nene.
Hádat jsem se nechtěl, ať si ty peníze užije.

Závěrem existují daleko levnější holčiny, které si nehrají na "IN" a jsou 100x lepší v přístupu (podle mě) a i s lepší postavou. Dokážu si představit, že to s ní nemusí být špatný, ale jen pokud borec přijde, ohne ji, ojede jí a půjde dom. Ale to nemusí nechávat 3500,-/hod.

Byt 1+
domluva 1-
Přístup 5

Můj názor. Váš může být jiný.

http://www.agama-seznamka.cz/seznamka/10689162
arnoldtop

Re: Praha vip_jane@centrum.cz vip_eva@centrum.cz,Katty 776774074

Příspěvekod nemesis000 » sob 12. led 2013, 0:19

arnoldtop píše:T... že je IN a POSH a že je LUXURY a co já vím co všechno ... Za cenu 3500,-
.... .. zkrátka po 25 minutách i se sprchou a lehkým popovídáním jsem se zbalil a šel pryč o 2500,- chudší (jakože půl hodina) s větou: šak co, byl jsi tu půl hodiny :D přístup mě odradil,

Závěrem existují daleko levnější holčiny, které si nehrají na "IN" a jsou 100x lepší v přístupu (podle mě) a i s lepší postavou. Dokážu si představit, že to s ní nemusí být špatný, ale jen pokud borec přijde, ohne ji, ojede jí a půjde dom. Ale to nemusí nechávat 3500,-/hod.

arnoldtop,
to jen potvrzuje, že ty. co si hrají na TOP nebo LUXURY a mají vysoké ceny,
obvykle za nic nestojí. :shock:
To platí často i pro ty, co mají třeba 1500 za hodinu, a skoro vždy u těch "hvězd", co mají více. Obvyklá argumentace jejich nebo pasáka "kvalita se musí zaplatit" :shock:

A nezlob se, chyba je , arnoldtop, i u Tebe, že za takovou jdeš. A že ji, po takové výkonu dáš 2500 Kč, to si pak ona řekne, že to dál může tak dělat. :idea:
nemesis000

Příspěvekod labuznik » sob 12. led 2013, 1:34

nemesis000 píše:
arnoldtop píše:T... že je IN a POSH a že je LUXURY a co já vím co všechno ... Za cenu 3500,-
.... .. zkrátka po 25 minutách i se sprchou a lehkým popovídáním jsem se zbalil a šel pryč o 2500,- chudší (jakože půl hodina) s větou: šak co, byl jsi tu půl hodiny :D přístup mě odradil,

arnoldtop,
To platí často i pro ty, co mají třeba 1500 za hodinu, a skoro vždy u těch "hvězd", co mají více. Obvyklá argumentace jejich nebo pasáka "kvalita se musí zaplatit" :shock:

A nezlob se, chyba je , arnoldtop, i u Tebe, že za takovou jdeš. A že ji, po takové výkonu dáš 2500 Kč, to si pak ona řekne, že to dál může tak dělat. :idea:

Tohle mužů jenom potvrdit. Taky jsem měl podobnou zkušenost. Vipluxusni spolecnice. Zkusil jsem dokonce dvě. Jedna úplná!!! katastrofa a druhá za 3 z hodnoceni jak ve škole. Domluva jak pohádka,ale realita úplně jiná. Fotky luxusní,byli jejich,ale to bylo vše. Znám děvčata za zlomek ceny,ale s přístupem a výkonem za 1. Nelituji toho,je to pro mně velice cenná zkušenost!!! 8)
labuznik

Příspěvekod honovo » ned 13. led 2013, 1:38

arnoldtop píše:Hledal sem mezi Pražskými kráskami a našel jsem tuto krasotinku.

Aby se clovek vyhnul temto pruserum, tak existuji oborova fora. Nezkousel sis udelat resersi ci mensi pruzkum trhu? ;) Divam se vzdycky na trio Nornik/Masher/Kurtizany (zvlast pred cestou do Prahy), jestli tam neco najdu. Chodit za neoverenymi devcaty je podle me nefalsovana ruska ruleta.
honovo

Příspěvekod arnoldtop » stř 16. led 2013, 10:24

nemesis000 píše:

arnoldtop,

Klasicky chtěla zaplatit předem :-)
arnoldtop

Zpět na Dívky mimobrněnské