Tak sem Vám takto jednou jel do Prahy a říkám si... když už opět na privát, tak ať to stojí za to. Hledal sem mezi Pražskými kráskami a našel jsem tuto krasotinku. Po mailu jsem se domlouval zda má čas a odepsala. Především mě zaujal její text, že není jak ostatní, že je IN a POSH a že je LUXURY a co já vím co všechno že má super přístup a že je opravdovou partnerkou pro mazlení a pod... Za cenu 3500,- bych si představil, že chlap se bude cítit jak v "salónu" a že se o něj postará vlídně a přátelsky. Již po telefonu mi ale můj instinkt napověděl, že tam chodit nemám. Ale šel. přece jen je to dálka do Prahy

otevřela mi pěkná, prsatá holka, podle fotek to byla ona, ale samozřejmě tak 30% dolů (furt dobrý) a pak se otočila. Zadek rosolovitej a jak když celulitida a tak velikostně na 3. Vůbec k ní nepasuje a nebyl vůůůbec pěknej. Prsa dobrý to se musí nechat. Přístup absolutně odměřený, bez známky zájmu. Ze začátku dobrý, ale začala mě nudit svým přístupem, tónem hlasu a pasivitou až mi nestál a ty kecy co sem si vyslechl, že jí to nebaví, a že co má dělat s gumovým a pod a že jestli nejsem sjetej... zkrátka po 25 minutách i se sprchou a lehkým popovídáním jsem se zbalil a šel pryč o 2500,- chudší (jakože půl hodina) s větou: šak co, byl jsi tu půl hodiny

přístup mě odradil, až jsem přestal mít na cokoliv chuť. Zažil jsem spousty dívek za 1.200,- v horším bytě a přístup měly výbornej,akční, zábavnej... ale toto nene.
Hádat jsem se nechtěl, ať si ty peníze užije.
Závěrem existují daleko levnější holčiny, které si nehrají na "IN" a jsou 100x lepší v přístupu (podle mě) a i s lepší postavou. Dokážu si představit, že to s ní nemusí být špatný, ale jen pokud borec přijde, ohne ji, ojede jí a půjde dom. Ale to nemusí nechávat 3500,-/hod.
Byt 1+
domluva 1-
Přístup 5
Můj názor. Váš může být jiný.
http://www.agama-seznamka.cz/seznamka/10689162