|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
aceri píše:Jak je to na té stodolní, byl jsem tam snad 10x, ale na žádnou kurvu jsem tam nikdy nenarazil.
gogo123 píše:aceri píše:Jak je to na té stodolní, byl jsem tam snad 10x, ale na žádnou kurvu jsem tam nikdy nenarazil.
Poslední 2 roky to tam upadá, hodně podniků tam zkrachovalo a návštěvnost malá .... ale i tak se tam srocují sexuchtivá děvčata posedávají v klubech a čekající na správný drink ...Klasickou kurvu, postávající na rožku tam ale moc neuvidíš .... asi jako v Brně.
aceri píše:Sexuchtivá děvčata jsou přece všude, jen ne na privátech.![]()
Budu v Ově přes víkend a trochu jsem si očíhl tamní poměry, našel jsem jeden privát kde chtějí za hoďku 600a za hodinu trojky 1200...
Věděl jsem, že je to chudý kraj, ale až tak???![]()
aceri píše:O víkendu jsem navštívil dva priváty s takovými cenami viděl jsem celkově 9ťapek a všechno to byly hrůzy...
Jestli člověk chce v Ostravě něco alespoň trochu šukatelného tak jedině za ceny 700/1000
gogo123 píše:http://ostrava.idnes.cz/policie-zavrela-eroticke-kluby-v-ostrave-prostitutky-vezla-v-antonech-13r-/ostrava-zpravy.aspx?c=A140527_101640_ostrava-zpravy_ama
Dobermann píše:gogo123 píše:http://ostrava.idnes.cz/policie-zavrela-eroticke-kluby-v-ostrave-prostitutky-vezla-v-antonech-13r-/ostrava-zpravy.aspx?c=A140527_101640_ostrava-zpravy_ama
zajímavé. nechápu, proč to někde řeší a někde ne. tak buď to udělejte plošně /chachá/, nebo se na to vyserte… stejně nic nezjistí...
Dobermann píše:Bylo to ve zprávách, prý už se někteří doznali ke kuplířství.
Z kumplířstí jsou obžalovaní manželé ze Zlína, kteří provozovali v jednom z bytů na sídlišti Jižní Svahy masážní a erotický salon...
jarjaroslav píše:Krásná čeština. Nebo máme nový trestný čin?
gogo123 píše:jarjaroslav píše:Krásná čeština. Nebo máme nový trestný čin?
Jardo,
já vím, že se snažíš to povídání o mrdání zkultivovat ale starého psa novým kouskům nenaučíš.![]()
![]()
Ale možná v důchodu až budu tou roztřesenou ručkou ukazovat na slečnu se třeba polepším.![]()
Uživatelé procházející toto fórum: zvonar a 2 návštevníků