Hledat  

Ostrava

Praha, Olomouc, Ostrava, Zlín, Přerov...

Re: Ostrava

Příspěvekod aceri » sob 3. srp 2013, 9:36

Jak je to na té stodolní, byl jsem tam snad 10x, ale na žádnou kurvu jsem tam nikdy nenarazil.
aceri

Příspěvekod gogo123 » sob 3. srp 2013, 12:50

aceri píše:Jak je to na té stodolní, byl jsem tam snad 10x, ale na žádnou kurvu jsem tam nikdy nenarazil.

Poslední 2 roky to tam upadá, hodně podniků tam zkrachovalo a návštěvnost malá .... ale i tak se tam srocují sexuchtivá děvčata posedávají v klubech a čekající na správný drink ... :lol: Klasickou kurvu, postávající na rožku tam ale moc neuvidíš .... asi jako v Brně.
veni vidi vici
gogo123

Příspěvekod aceri » pon 5. srp 2013, 23:33

Sexuchtivá děvčata jsou přece všude, jen ne na privátech. :)
Budu v Ově přes víkend a trochu jsem si očíhl tamní poměry, našel jsem jeden privát kde chtějí za hoďku 600a za hodinu trojky 1200...
Věděl jsem, že je to chudý kraj, ale až tak??? :shock:

gogo123 píše:
aceri píše:Jak je to na té stodolní, byl jsem tam snad 10x, ale na žádnou kurvu jsem tam nikdy nenarazil.

Poslední 2 roky to tam upadá, hodně podniků tam zkrachovalo a návštěvnost malá .... ale i tak se tam srocují sexuchtivá děvčata posedávají v klubech a čekající na správný drink ... :lol: Klasickou kurvu, postávající na rožku tam ale moc neuvidíš .... asi jako v Brně.
aceri

Příspěvekod gogo123 » pon 12. srp 2013, 21:11

aceri píše:Sexuchtivá děvčata jsou přece všude, jen ne na privátech. :)
Budu v Ově přes víkend a trochu jsem si očíhl tamní poměry, našel jsem jeden privát kde chtějí za hoďku 600a za hodinu trojky 1200...
Věděl jsem, že je to chudý kraj, ale až tak??? :shock:

....ne jedna za 600 či 700 za hodinu, je toho plný avízo.
No když z toho zaplatí 500 .... tak ji zbude na cígo a je ještě za to ráda. To ty naše přestárlé příšery za 1500 mi stále nelezou do hlavy :shock:
veni vidi vici
gogo123

Příspěvekod aceri » pon 12. srp 2013, 22:18

O víkendu jsem navštívil dva priváty s takovými cenami viděl jsem celkově 9ťapek a všechno to byly hrůzy...
Jestli člověk chce v Ostravě něco alespoň trochu šukatelného tak jedině za ceny 700/1000
aceri

Příspěvekod gogo123 » úte 13. srp 2013, 7:12

aceri píše:O víkendu jsem navštívil dva priváty s takovými cenami viděl jsem celkově 9ťapek a všechno to byly hrůzy...
Jestli člověk chce v Ostravě něco alespoň trochu šukatelného tak jedině za ceny 700/1000

Já měl štěstí na jednu opravdu hezkou. :( Ale nekazil bych radost havířům .... i když v Brně je to taky vesměs hrůza. :cry:
Lepši je asi to ZOO, oddělení opiček :wink:
veni vidi vici
gogo123

Re: Ostrava Nikola 722 500 110

Příspěvekod sumiiik » pát 2. kvě 2014, 19:56

Měl jsem cestu do Ostravy,a jelikož je to pro mě po privátové stránce pole neorané,tak jsem předem prošel nějaké inzeráty a zvolil tuhle:

http://erotika.avizo.cz/400-pulhod-600- ... 16297.html

http://nick.amateri.cz/Nikolka.Ostrava

Ostrava-Kunčičky Bořivojova 10
Inzerátů je mnohem víc,stačí hledat,ale vesměs se tam píše to samé.
Četl jsem na jiných fórech o tomto dost profláklém privátu všechno možné,tak jsem chtěl vyzkoušet na vlastní kůži.

Dříve fungovali i jako noční klub http://srdickoclub.cz/ ale už prý ne,teď už jenom jako privát.Bývá tam 5-6 holek,dá se prý vybrat i na místě,ale lepší je se objednat předem.Fungují většinou zhruba od dopoledne do cca. 20:00,na víkend jsem se neptal.

Zavolal jsem,domluva v pohodě,každá používá svůj telefon,představí se jménem,pokud pracuje,zvedne to kolegyně a představí se taky a vyřídí to za ni,přijel jsem vlakem do Kunčiček(nebo Kundiček?? :D ) a jako bych se ocitl v jiném světě...na jiných fórech nelhali,je to fakt jako indická rezervace...Rychle jsem proběhl kolem rómské diskotéky a zazvonil na zvonek na dveřích.Ty se otevřely a já jsem se musel podívat dolů abych viděl kdo mě otevřel.Nikolka je fakt maličká,na fotkách to není poznat,já mám asi 182 cm,ona měla max tak 160...Postavu popisovat nemusím,fotky souhlasí,věk asi taky,obličej takový tuctový,zaujalo mě že měla jedno oko jakoby přivřené,ale třeba si mě jenom tak prohlížela,měla bílé šatičky těsně pod zadeček,po cestě do schodů hezký pohled.Co mě dostalo bylo to že mě vykala,museli jsme si potykat,říkala že tam měla kunčafta který výslovně požadoval aby mu vykala tak je na to zvyklá. :shock:
Pokoj v podkroví malý ale účelný,sprcháč na pokoji,ručník velký,čistý,ne moc měkký.Dohodli jsme se na hodinu za 600+200 za OB.
Sprcha já,potom ona a šlo se na věc.Kouř slušný,nepřihoňovala,snažila se.Celkem na všechno svolná,ochotná,ve všem vyhověla.Na pipině nějaký kroužek,to se mě moc nelíbilo,řekla že až přijdu příště(co to je 200 kiláků,že? :D ),odmontuje si ho... :D .Vyzkoušeli jsme všechno možné,ochotně vyhověla,pak se mě svěřila že je hodně submisivní,jestli si s ní nechci pohrát... :shock: Já toto vůbec neznám,není to nic pro mě.Ale nechal jsem se přemluvit,uvázal ji do pout na trámu a poslechl co chtěla,prstit a napráskat na zadek.Nabídla mě bičík,ale nejsem žokej tak jsem odmítl.Užívala si to,až jsem musel zavřít okno aby si hnědý potěr co jezdil za domem na kolech nemyslel že se tam vraždí...Sama se při tom prohlížela v zrcadle,musel jsem to ukončit a upozornit ji že já jsem si zaplatil,ne ona.Ještě mě přemlouvala abych jí sprostě nadával,ale to už bylo na mě moc,to bych nedokázal...
Svěřila se mě že má moc ráda lízání,tak jsem ji trošku trápil,musela mít nohy u sebe,ale nakonec jsem jí to dopřál,málem mě stehnama rozmačkala hlavu a rozbila brejle... :shock:
Pak ještě nějaké šmrdlání na zádech a hodinka (počítaná od příchodu) rychle uběhla.
Dal jsem si sprchu a všiml si že si zálibně prohlíží v zrcadle zadek červený jako pavián a pochvalovala si to...Mimochodem,zadek má moc hezký,všude sametově jemnou kůži,nikde jsem neviděl žádné tetování,což s povděkem kvituji.
Suma sumárum,hezká holka s pěknou postavou,sametovou kůží,malinko bříško,povislejší prsa,asi po dítěti(kolega lance7 by asi nezaplesal).Mě ale vyhovovala přístupem a ochotou,za 800 peněz dost dobrý zážitek.Okolí něco jako malý Chanov,ale říkala že tam s nimi nikdy ještě žádný problém nebyl,parkoviště na cca 4 auta vedle domu,nikdy se prý nikomu s autem nic nestalo,dá se tomu věřit.
Když jsem odcházel,říkal jsem si že až tam zase někdy budu mít cestu,asi to zopakuju.
Potom už zase na vlak a hurááááá na Stodolní,pořádně si vypít hlavu,ale to už je úplně jiná písnička... :lol: :lol:
sumiiik

Příspěvekod gogo123 » úte 27. kvě 2014, 11:25

veni vidi vici
gogo123

Příspěvekod Dobermann » úte 27. kvě 2014, 14:24

gogo123 píše:http://ostrava.idnes.cz/policie-zavrela-eroticke-kluby-v-ostrave-prostitutky-vezla-v-antonech-13r-/ostrava-zpravy.aspx?c=A140527_101640_ostrava-zpravy_ama

zajímavé. nechápu, proč to někde řeší a někde ne. tak buď to udělejte plošně /chachá/, nebo se na to vyserte… stejně nic nezjistí...
Kolik máš těch nicků, Ty kujóne?:)
Dobermann

Příspěvekod gogo123 » úte 27. kvě 2014, 15:11

Dobermann píše:
gogo123 píše:http://ostrava.idnes.cz/policie-zavrela-eroticke-kluby-v-ostrave-prostitutky-vezla-v-antonech-13r-/ostrava-zpravy.aspx?c=A140527_101640_ostrava-zpravy_ama

zajímavé. nechápu, proč to někde řeší a někde ne. tak buď to udělejte plošně /chachá/, nebo se na to vyserte… stejně nic nezjistí...

Podle mě je za tím něco víc než nahánět nahatý holky :roll:
veni vidi vici
gogo123

Příspěvekod Dobermann » stř 28. kvě 2014, 7:23

Bylo to ve zprávách, prý už se někteří doznali ke kuplířství.
Kolik máš těch nicků, Ty kujóne?:)
Dobermann

Příspěvekod gogo123 » pát 30. kvě 2014, 11:39

Dobermann píše:Bylo to ve zprávách, prý už se někteří doznali ke kuplířství.

http://www.denik.cz/zlinsky-kraj/v-byte ... -83ja.html

Asi to kuplířství je fakt trestnej čin :mrgreen:
veni vidi vici
gogo123

Příspěvekod jarjaroslav » pát 30. kvě 2014, 12:14

Z kumplířstí jsou obžalovaní manželé ze Zlína, kteří provozovali v jednom z bytů na sídlišti Jižní Svahy masážní a erotický salon...

(http://www.denik.cz/zlinsky-kraj/v-byte ... -83ja.html)

Krásná čeština. Nebo máme nový trestný čin? :lol:
„Když se žena musí svléknout, aby dokázala svůj sexappeal, pak žádný nemá.“ (Mae Westová)
jarjaroslav

Příspěvekod gogo123 » pát 30. kvě 2014, 14:10

jarjaroslav píše:Krásná čeština. Nebo máme nový trestný čin? :lol:

Jardo,
já vím, že se snažíš to povídání o mrdání zkultivovat ale starého psa novým kouskům nenaučíš. :lol: :lol:

Ale možná v důchodu až budu tou roztřesenou ručkou ukazovat na slečnu se třeba polepším. :D :D
veni vidi vici
gogo123

Příspěvekod jarjaroslav » pát 30. kvě 2014, 14:44

gogo123 píše:
jarjaroslav píše:Krásná čeština. Nebo máme nový trestný čin? :lol:

Jardo,
já vím, že se snažíš to povídání o mrdání zkultivovat ale starého psa novým kouskům nenaučíš. :lol: :lol:

Ale možná v důchodu až budu tou roztřesenou ručkou ukazovat na slečnu se třeba polepším. :D :D

Gogo, možná došlo k nedorozumění, já poukazoval na chybu v článku, nikoliv na Tvůj příspěvek (tedy pokud sám nejsi autorem článku). Rozhodně bych si nedovolil kritizovat žádného přispěvatele zdejšího fóra za pravopis (možná jen v žertu). Píšeme tu vlastně pro radost, nedostáváme za to zaplaceno, tak proč se svazovat nějakými pravidly... Ale u článku v Deník.cz jsem předpokládal, že proběhne nějaká kontrola pravopisu. O některých chybách na Novinky.cz nemá ani cenu mluvit. Pokud je za to někdo placen, tak ať to dělá pořádně...
„Když se žena musí svléknout, aby dokázala svůj sexappeal, pak žádný nemá.“ (Mae Westová)
jarjaroslav

Předchozí

Zpět na Dívky mimobrněnské