Všechny pomluvy jsem musel smazat, aby nás Natty nežalovala o finanční ztráty, které ji kvůli pomluvám Velociraptora mohla vzniknout až 7 000 za noc

|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
mirax píše:u teto starší paní jsem byl asi před rokem a pul a nic jsem nechytl vše teda probehĺo s ochranou techdy bydlela v kořenci, její fotky apsolutne neodpovidají realu
Velociraptor píše:Vážení pánové, založil jsem si zde profil, abych Vás informoval o **SMAZANO ADMINEM** kurvě alias NATHALIA, sestřička Natty Boskovice http://www.seznamka69.cz/inzerat/super- ... tty/10294/
**SMAZANO ADMINEM** Pozor na ni, podle testů a vyšetření, kterým jsem se podrobil, je **SMAZANO ADMINEM** a na každého to může zareagovat jinak (oběť nebo další přenašeč).. Kdo ví, jaké další **SMAZANO ADMINEM** .. NEDOPORUČUJI!!!!!!!
Doplněno adminem: Platnost vážného obvinění nelze ověřit, tak proběhlo promazání, aby Natty nevznikla neoprávněná újma.
Golem2006 píše:Na rozdíl od některých jiných nabídek Natty inzeruje svoje vlastní fotky a její službičky
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků