Hledat  

POZOR!!! POZOR!!! POZOR!!!

Praha, Olomouc, Ostrava, Zlín, Přerov...

Re: POZOR!!! POZOR!!! POZOR!!!

Příspěvekod Admin » úte 26. lis 2013, 23:02

Prosím diskutující, aby se vyjadřovali pouze ke službám.
Všechny pomluvy jsem musel smazat, aby nás Natty nežalovala o finanční ztráty, které ji kvůli pomluvám Velociraptora mohla vzniknout až 7 000 za noc :(
Admin

Příspěvekod fredie » stř 27. lis 2013, 1:40

Jen technická pozn. :lol: :lol: Tak to bych chtěl vidět co by asi vysoudila, leda tak pokutu za nezdaněný příjmy :lol:, navíc tu nepadlo žádný jméno ani adresa. :lol:
fredie

Příspěvekod mirax » stř 27. lis 2013, 20:58

u teto starší paní jsem byl asi před rokem a pul a nic jsem nechytl vše teda probehĺo s ochranou techdy bydlela v kořenci, její fotky apsolutne neodpovidají realu
mirax

Příspěvekod sumiiik » stř 27. lis 2013, 21:10

mirax píše:u teto starší paní jsem byl asi před rokem a pul a nic jsem nechytl vše teda probehĺo s ochranou techdy bydlela v kořenci, její fotky apsolutne neodpovidají realu

Trošku se pleteš,na Kořenci je (nebo možná už ne) úplně jiná ženská,byl jsem u obou dvou,není to jedna a ta samá.To vím jistě.
sumiiik

Příspěvekod tommywu37 » čtv 28. lis 2013, 2:06

Važte pánové slova, k žádnému profesnímu znemožnění tím, že bych psala za jiného člověka jsem neudělala....žerete vše s navijákem, Tommy, jsem od prvopočátku já. Vymyšlený nick.... ruku na srdce, kdo z Vás nemá více nicků?
PRO JEDNOHO, CO SI MYSLÍ, ŽE BYCH NEVYSOUDILA NIC.... TAK MILÝ PISATELI -A VY VŠICHNI OSTATNÍ- JÁ , JAK SE ADMIN MYLNĚ ZMÍNIL VÁS O UŠLÉ PENÍZE ŽALOVAT NEBUDU, NEMĚJTE OBAVY, JÁ BLBÁ NEJSEM.... )FINANCE BYLA JEN ZMÍNKA V sz PRO NĚJ - OH TA DISKRÉTNOST TADY- A U ADMINA, SMUTNÉ
bUDETE ŽALVÁNÍ PRO POMLUVU ....TOTŽ ZE ZDRAVÉ ...ŘÍKEJTE SI DĚVKY...... TO MI NEVADÍ, ALE NEBUDETE DĚLAT
....NAKAŽENOU KURVU ....POZOR !!!......
TOTO ČTOU STA MOŽNÁ TISÍCE LIDÍ A PŘED TOLIKA MĚ TU PÁR OCASŮ, KTEŘÍ MĚ VŮEC NEZNAJÍ HODNOTÍ
ZATÍM SE BĚŽTE VYCPAT
20 NA JEDNOHO ...TEDY NA JEDNU.... TO UMÍTE, A VŠICHNI SE DO NÍ PUSŤTE A TRHEJTE, A STYĎTE SE...
PŘIHLASTE SE TU PROSÍM JEDEN JEDINÝ, KTERÝ MĚL...KDY A JAKÝ PROBLÉM SE MNOU..NO PŘIDEJTE NĚCO K DOBRÉMU....
tommywu37

Příspěvekod tommywu37 » čtv 28. lis 2013, 2:15

TA STARŠÍ PANÍ JE PANÍ SIMONA - HLEDEJTE JI TED NĚKDE NA OLOMOUCKU, JE JÍ 55 LET A JE Z KOŘENCE, KDE TAKY , KROM BOSKOVIC A PROSTĚJOVA PŮSOBILA. nATTY
tommywu37

Příspěvekod tommywu37 » pát 29. lis 2013, 2:49

Dobrý večer, jsem velmi ráda, že admin, že píše cosi o promazání a vymazání.... děkuji, ale povolí-li dopsat opět Velociraptorovi to, co tam dopsal, nezměnilo se v podstatě nic. Arogantně mi ještě oznámí - došlo k promazání aby Natty nevznikla škoda. SMůLA ! uŽ VZNIKLA ! To, co je- rádo by- vymazané a promazané, není smazané zcela, oč jsem žádala ADMINA a ten dement VELOCIRAPTOR mě tam opět označil kurvou z Boskvic.....
Dnes jsem se informovala ještě VÍCE, škoda a újma mi již vznikla, musím pryč z Boskovic (odstěhovat se), navštívila jsem psychiatričku,( já jsem mmnt. díky ní v pořádku, ale situace kolem mě psychiatra vyžaduje i nadále), děti v 9.třídě se vysmívají mému synovi .... rodina se mnou nekomunikuje, normální práci neseženu......................
- je mi Vás líto, ale přesto všechno, co -jste pane admine udělal pro nápravu, není možná náprava věcí kolem. Velmi těžké období bude čekat Velociraptora a Vulcana (Vás ne, vy jste se snažil napravit, co oni.....) a do té kapsy si budou muset sáhnout. Nepište mi o daních atd. ...všichni víte, že neplatí žádná, že na toto se v čr ještě nehraje. Ovšem na pomluvu a s ní utrpěné psychické, finanční a jiné ztráty a újmy ... to určitě všichni víte, to je stále velmi dobře souditelné, a hlavně vysouditelné..... no možná, a já tomu věřím, díky V+V nebudu muset již dělat KURVU. Jejich omluvenky mě po zbytek života zajistí :-) A PAK, ŽE VŠE ZLÉ NENÍ K NĚČEMU PŘECE JEN DOBRÉ. Natty
tommywu37

Příspěvekod tommywu37 » pát 29. lis 2013, 2:50

Dobrý večer, jsem velmi ráda, že admin, že píše cosi o promazání a vymazání.... děkuji, ale povolí-li dopsat opět Velociraptorovi to, co tam dopsal, nezměnilo se v podstatě nic. Arogantně mi ještě oznámí - došlo k promazání aby Natty nevznikla škoda. SMůLA ! uŽ VZNIKLA ! To, co je- rádo by- vymazané a promazané, není smazané zcela, oč jsem žádala ADMINA a ten dement VELOCIRAPTOR mě tam opět označil kurvou z Boskvic.....
Dnes jsem se informovala ještě VÍCE, škoda a újma mi již vznikla, musím pryč z Boskovic (odstěhovat se), navštívila jsem psychiatričku,( já jsem mmnt. díky ní v pořádku, ale situace kolem mě psychiatra vyžaduje i nadále), děti v 9.třídě se vysmívají mému synovi .... rodina se mnou nekomunikuje, normální práci neseženu......................
- je mi Vás líto, ale přesto všechno, co -jste pane admine udělal pro nápravu, není možná náprava věcí kolem. Velmi těžké období bude čekat Velociraptora a Vulcana (Vás ne, vy jste se snažil napravit, co oni.....) a do té kapsy si budou muset sáhnout. Nepište mi o daních atd. ...všichni víte, že neplatí žádná, že na toto se v čr ještě nehraje. Ovšem na pomluvu a s ní utrpěné psychické, finanční a jiné ztráty a újmy ... to určitě všichni víte, to je stále velmi dobře souditelné, a hlavně vysouditelné..... no možná, a já tomu věřím, díky V+V nebudu muset již dělat KURVU. Jejich omluvenky mě po zbytek života zajistí :-) A PAK, ŽE VŠE ZLÉ NENÍ K NĚČEMU PŘECE JEN DOBRÉ. Natty
tommywu37

Příspěvekod tommywu37 » pát 29. lis 2013, 3:08

Velociraptor píše:Vážení pánové, založil jsem si zde profil, abych Vás informoval o **SMAZANO ADMINEM** kurvě alias NATHALIA, sestřička Natty Boskovice http://www.seznamka69.cz/inzerat/super- ... tty/10294/
**SMAZANO ADMINEM** Pozor na ni, podle testů a vyšetření, kterým jsem se podrobil, je **SMAZANO ADMINEM** a na každého to může zareagovat jinak (oběť nebo další přenašeč).. Kdo ví, jaké další **SMAZANO ADMINEM** .. NEDOPORUČUJI!!!!!!!

Doplněno adminem: Platnost vážného obvinění nelze ověřit, tak proběhlo promazání, aby Natty nevznikla neoprávněná újma.

Takže podle Vás je adresa s odkazem na inzerát, kde je vše o mě, otitulovaná kurvou ok?
" "Pozor na ni, podle testů, kterým jsem se podrobil je "... tak to ses admine podělal ve výtahu... toto je horší, než to bylo...ted to vypadá jak HIV testy ... např !!!!!!!
Perla za perlou..."Kdo ví jaké další"... no zase! Takco mám ještě.... gonorheu, řádně zaléčenou, lues- 3.stadium, chlamydie, měkký vřed, trichomoniázu, hepku od A přes B,C, D, E, F, .... až po vzteklinu a alergii - tu mám, ale ne infekční, pouze na V+V. No malinko i na pana admina...prosím, když promazáváte koukejte, jestli tam nezůstávají ještě větší blbiny.
tommywu37

Příspěvekod Golem2006 » úte 3. pro 2013, 12:21

Vážení pánové, je to hnus a chce se mi zvracet. Musel jsem se na fórum přihlásit, protože to je neuvěřitelné a nechtěl jsem věřit vlastním očím, když jsem na toto fórum narazil. Jak může někdo hodnotit někoho, koho nezná ? :?: Předesílám, že nejsem Natty, ale chlap co u ní několikrát byl a byl maximálně spokojený. Na rozdíl od některých jiných nabídek Natty inzeruje svoje vlastní fotky a její službičky - perfektní. Krásná koupel, orál, klasika i análek. Natty umí. Jen je pravda, že ne vždy bylo naklizeno, ale kvůli tomu jsem k ní nešel. A k té nemoci (ať už kdokoliv myslí jakoukoliv nemoc) bych Vám rád sdělil jednu příhodu. Už je to delší dobu, kdy jsem Natty opět navštívil s několika lahvemi šampaňského. Chvíli jsme vykládali, popíjeli a pak jsme na to vlítli. Musím říct, že to nebyl záměr (není to můj styl a bez gumy nechodím), ale pouze alkoholové opojení mé i Natty způsobilo, že jsem zasunul do análku bez gumy. Chvíli trvalo, než si toho Natty všimla a pěkně mě sjela. Samozřejmě jsme dál pokračovali s gumou. Ale protože jsem jenom člověk a přece jenom jsem dostal strach, prošel jsem veškerá vyšetření na pohlavní choroby, včetně HIV. Zdůrazňuji, že s dostatečným odstupem, tudíž s ohledem na inkubační dobu vše v pohodě. Všechny testy byly negativní, ostatně jak jsem předpokládal, protože Natty rozhodně nemocná nevypadá. Ale pro klid v duši jsem toto podstoupil. Natty děkuji za všechno a brzy se zase ozvu na super akcičku s gumou. ::oral:: o:-o :oral: --:o
Golem2006

Příspěvekod turistabrno » stř 4. pro 2013, 11:09

Dobrej pokus ale je mi líto, chlap nepoužije slovo "službičky" ... a ještě předem předesílat, že není samotná modelka. :roll:

Golem2006 píše:Na rozdíl od některých jiných nabídek Natty inzeruje svoje vlastní fotky a její službičky

Upřímně bych toto téma uzavřel a už to neřešil. Kdo nechce stejně nepůjde a zbytek půjde s gumou.

Je to tvrzení proti tvrzení a takový velký hejty způsobí leda ještě větší z druhé strany.

Určitě je pěkný vidět, že se na to dokáže Natty dívat s odstupem a klidem, sice srkrz Golema, ale i tak lepší než ta smršť předtím :wink: u které jsem si klepal na čelo...

Na druhou stranu .. ustojte v klidu, když vám někdo řekne, že jste nakažená kurva nebo jak přesně to bylo interpretováno. :?

Pěknej den přeju.
turistabrno

Příspěvekod Golem2006 » stř 4. pro 2013, 11:24

A to je ono brněnský turisto, když nejsem Natty, tak nejsem. Ty jsi holt vševědoucí a hodnotíš něco, o čem nemáš ani páru. A to, jak se vyjadřuju, je můj problém, ty chytrá hlavo.
Golem2006

Příspěvekod tommywu37 » pát 7. úno 2014, 2:44

TADY gINNA nATTY, KTERÉ SE TO MĚLO ÚDAJNĚ TÝKAT... PO VELKÝCH DOHADEHC TU PAN ADMIN NĚCO PROMAZAL,KDO NEVÍ, CO A JAK DŘÍVE BYLO MUSÍ MÍT NYNÍ TOTÁLNÍ CHAOS, NESMAZAL OVŠEM CELÝ LŽIVÝ ŘÍSĚVEK,,,,, pozor!!! vAŠE gINNA
tommywu37

Příspěvekod tommywu37 » sob 22. úno 2014, 11:02

246.png
...přijeďte se kouknout ... potom se ám budou možná tyhlety bláboly zdát směšné, děkuji Ginna
246.png (105.77 KiB) Zobrazeno 35069 krát
neboť idím, že téma o mě je neustále omýlané...prosím, překlikněte na tento odkaz : viewtopic.php?f=2&t=3420&start=30
Přílohy
214.png
...těším se na Vás, umím být decentní i divoká.... záleží na přání , pánové
214.png (145.08 KiB) Zobrazeno 34976 krát
tommywu37

Předchozí

Zpět na Dívky mimobrněnské