|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Antnio029 píše:Ahoj a zdar všem nornikum jsem tu nový a myslím se suší abych se představil ale i pozadal o radu kam zajít když je to poprvé co za to zaplatím abych toho úplné nelitoval je mi 29 svalnatý postavy rad bych disku slečnu pokud možnost mladší štíhlou vysokou s kladnými přístupem pritulnou prsa moc neresim aby rada kouřila bez i stříkání do pusy líbala se společný sprcha by nebyla spatna a něco málo analku omlouvám se za pravopis pisu z mobilu díky za rady
prince of Wales píše:Antnio029 píše:Ahoj a zdar všem nornikum jsem tu nový a myslím se suší abych se představil ale i pozadal o radu kam zajít když je to poprvé co za to zaplatím abych toho úplné nelitoval je mi 29 svalnatý postavy rad bych disku slečnu pokud možnost mladší štíhlou vysokou s kladnými přístupem pritulnou prsa moc neresim aby rada kouřila bez i stříkání do pusy líbala se společný sprcha by nebyla spatna a něco málo analku omlouvám se za pravopis pisu z mobilu díky za rady
Mia je drobná menší postavy.
Pokud chceš vysokou a přítulnou tak bych možná vyzkoušel Dášenku z Krkoškové. Teda nebyl jsem u ní, tady se o ní píše že je tak trochu blázen. Ale zase to máš u ní doma:-) nikdo tě tam nebude rušit, Soukromí Dagmar pouze jedna žena a na těch fotkách vypadá fakt luxusně.
prince of Wales píše:Sumiiiku no já tu Dášu budu muset asi prubnout až bude čas a nálada. Třeba umí navodit atmosféru. Na seznamce 69 teď zase inzeruje že jí je 27 letZajímalo by mě co je to za člověka, když asi tak před pěti lety inzerovala věk 30 let
![]()
Jak může být stará? Je to úžasný tvor, Ripleyová my ho musíme mítNe teď vážně, každé zboží má svého kupce a ta Dáša přeci nemůže být tak špatná. Možná bychom ji neměli takhle zavrhovat, neznám ji ale třeba si zaslouží ještě šanci jestli není taková kráva jak se o ní píše.
![]()
Dejme jí ještě šanci, lidi si zaslouží ještě aspoň jednu šanci. Akorát nevím jak to ta Dášenka pozná, že jsem cizinec když mluvím dobře česky. Dáša totiž nebere cizince ani Slováky! Myslím že je přinejmenším zajímavá zkušenost poznat Dášu
![]()
![]()
Uživatelé procházející toto fórum: 632 a 6 návštevníků