Hledat  

poprvé za prachy

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

poprvé za prachy

Příspěvekod Antnio029 » čtv 24. črc 2014, 19:28

Ahoj a zdar všem nornikum jsem tu nový a myslím se suší abych se představil ale i pozadal o radu kam zajít když je to poprvé co za to zaplatím abych toho úplné nelitoval je mi 29 svalnatý postavy rad bych disku slečnu pokud možnost mladší štíhlou vysokou s kladnými přístupem pritulnou prsa moc neresim aby rada kouřila bez i stříkání do pusy líbala se společný sprcha by nebyla spatna a něco málo analku omlouvám se za pravopis pisu z mobilu díky za rady
Antnio029

Re: poprvé za prachy

Příspěvekod Antnio029 » čtv 24. črc 2014, 22:01

No když se k rade nikdo nemá zkusím slečnu miu z privátu Mia uvidíme
Antnio029

Příspěvekod Matt71 » čtv 24. črc 2014, 23:42

S Miou neuděláš chybu,v Brně je to naprostá špička.Nádherná postava,a pozor,je to pěkná divoška,pěkně tě zničí.Mě se po návštěvě u ní pěkně klepaly nohy,jak jsem byl vyřízený.Kdybych nebyl časově tak vytížený (a samo měl hromadu peněz),tak ji navštěvuju často.
Matt71

Příspěvekod prince of Wales » čtv 24. črc 2014, 23:59

Antnio029 píše:Ahoj a zdar všem nornikum jsem tu nový a myslím se suší abych se představil ale i pozadal o radu kam zajít když je to poprvé co za to zaplatím abych toho úplné nelitoval je mi 29 svalnatý postavy rad bych disku slečnu pokud možnost mladší štíhlou vysokou s kladnými přístupem pritulnou prsa moc neresim aby rada kouřila bez i stříkání do pusy líbala se společný sprcha by nebyla spatna a něco málo analku omlouvám se za pravopis pisu z mobilu díky za rady

Mia je drobná menší postavy.
Pokud chceš vysokou a přítulnou tak bych možná vyzkoušel Dášenku z Krkoškové. Teda nebyl jsem u ní, tady se o ní píše že je tak trochu blázen. Ale zase to máš u ní doma:-) nikdo tě tam nebude rušit, Soukromí Dagmar pouze jedna žena a na těch fotkách vypadá fakt luxusně. ::oral::
prince of Wales

Příspěvekod sumiiik » pát 25. črc 2014, 0:14

prince of Wales píše:
Antnio029 píše:Ahoj a zdar všem nornikum jsem tu nový a myslím se suší abych se představil ale i pozadal o radu kam zajít když je to poprvé co za to zaplatím abych toho úplné nelitoval je mi 29 svalnatý postavy rad bych disku slečnu pokud možnost mladší štíhlou vysokou s kladnými přístupem pritulnou prsa moc neresim aby rada kouřila bez i stříkání do pusy líbala se společný sprcha by nebyla spatna a něco málo analku omlouvám se za pravopis pisu z mobilu díky za rady

Mia je drobná menší postavy.
Pokud chceš vysokou a přítulnou tak bych možná vyzkoušel Dášenku z Krkoškové. Teda nebyl jsem u ní, tady se o ní píše že je tak trochu blázen. Ale zase to máš u ní doma:-) nikdo tě tam nebude rušit, Soukromí Dagmar pouze jedna žena a na těch fotkách vypadá fakt luxusně. ::oral::

To snad nemyslíš vážně...Doporučovat mu zrovna tuhle... :lol:
Antnio029,pokud nejseš úplně blbej,přečti si tohle:
viewtopic.php?f=2&t=1763
http://www.sexprivat4you.cz/forum/viewt ... 7&start=30
To se snad nedá doporučit...
sumiiik

Příspěvekod Antnio029 » pát 25. črc 2014, 21:13

Si s dovolením vyzkouším tu miu dasenku nechám profíkům na miu čtu jen chválu tak asi litovat nebudu co se tyče praktik tak mi vyhovuje ale škoda že není vyšší
Antnio029

Příspěvekod prince of Wales » pát 25. črc 2014, 22:14

Sumiiiku no já tu Dášu budu muset asi prubnout až bude čas a nálada. Třeba umí navodit atmosféru. Na seznamce 69 teď zase inzeruje že jí je 27 let :shock: Zajímalo by mě co je to za člověka, když asi tak před pěti lety inzerovala věk 30 let :roll:
Jak může být stará? Je to úžasný tvor, Ripleyová my ho musíme mít :mrgreen: Ne teď vážně, každé zboží má svého kupce a ta Dáša přeci nemůže být tak špatná. Možná bychom ji neměli takhle zavrhovat, neznám ji ale třeba si zaslouží ještě šanci jestli není taková kráva jak se o ní píše. :roll: :roll: Dejme jí ještě šanci, lidi si zaslouží ještě aspoň jednu šanci. Akorát nevím jak to ta Dášenka pozná, že jsem cizinec když mluvím dobře česky. Dáša totiž nebere cizince ani Slováky! Myslím že je přinejmenším zajímavá zkušenost poznat Dášu :lol: :oo: o:-o
prince of Wales

Příspěvekod sumiiik » sob 26. črc 2014, 0:26

prince of Wales píše:Sumiiiku no já tu Dášu budu muset asi prubnout až bude čas a nálada. Třeba umí navodit atmosféru. Na seznamce 69 teď zase inzeruje že jí je 27 let :shock: Zajímalo by mě co je to za člověka, když asi tak před pěti lety inzerovala věk 30 let :roll:
Jak může být stará? Je to úžasný tvor, Ripleyová my ho musíme mít :mrgreen: Ne teď vážně, každé zboží má svého kupce a ta Dáša přeci nemůže být tak špatná. Možná bychom ji neměli takhle zavrhovat, neznám ji ale třeba si zaslouží ještě šanci jestli není taková kráva jak se o ní píše. :roll: :roll: Dejme jí ještě šanci, lidi si zaslouží ještě aspoň jednu šanci. Akorát nevím jak to ta Dášenka pozná, že jsem cizinec když mluvím dobře česky. Dáša totiž nebere cizince ani Slováky! Myslím že je přinejmenším zajímavá zkušenost poznat Dášu :lol: :oo: o:-o

Jo jo,klidně do toho běž,když Ti to varování nestačilo...
Třeba budeš mít hezký zážitek,já jsem to jednou zkoušel a ani jsem se k ní nedostal,udělala ze mě vola...
Když si nedáš říct,vyzkoušej a dobře Ti tak... :lol: :lol: :lol:
Ale potom si tady nestěžuj,nebudeš zdaleka první. :lol:
sumiiik

Zpět na Dotazy na dívky