Hledat  

Hodonín, Břeclav

Praha, Olomouc, Ostrava, Zlín, Přerov...

Re: Hodonín, Břeclav

Příspěvekod jarjaroslav » pát 6. úno 2015, 19:45

Kočena píše:zatím jsem na ni podala trestní oznámeníjá,ale stáhla jsem to,bylo mě blbé ji tahat na Policii.

Další dnešní moudro :shock: . Trestní oznámení nelze stáhnout (v určitých případech představuje výjimku odepření souhlasu s trestním stíháním) :idea: .
„Když se žena musí svléknout, aby dokázala svůj sexappeal, pak žádný nemá.“ (Mae Westová)
jarjaroslav

Příspěvekod Kočena » pát 6. úno 2015, 21:07

jarjaroslav píše:
Kočena píše:zatím jsem na ni podala trestní oznámeníjá,ale stáhla jsem to,bylo mě blbé ji tahat na Policii.

Další dnešní moudro :shock: . Trestní oznámení nelze stáhnout (v určitých případech představuje výjimku odepření souhlasu s trestním stíháním) :
Dobrá,špatně jsem se vyjádřila,nedala jsem souhlas k trestnímu stíhání,protože s tím přestala.
Kočena

Příspěvekod Pavel55 » pát 6. úno 2015, 21:54

Další sms zprávy, které přišly od vyděračů Zuzany (Marcely Kramárové) a Martina Bezděka.

Sms zprávy:

1. Zaplat, cislo uctu mas a budes mit klid ty opuchlino, jinak te rozmazu vsude!!! Mas cas do pulnoci!!! Pak uvidis co prijde.
2. Zaplat delej. Melas casu dost. Nebo ti rozparu tvůj bachor.
3. Vyhazu ti streva bachore zaplat delej.
4. Posli sto tacu kurvo delej zmrde.

Zuzano jsi Tatar nebo nerozumíš česky, říkám Ti to už po páté! Žádných sto tisíc od Berušky nedostaneš. Chci Tě jen upozornit, že všechny zprávy ukládám a předávám postupně policii. Možná by jsi měla vědět, ( Ty jako odbornice na IP adresy) že při odesíláním dat na jakékoliv stránky se odesílá spolu s IP adresou i adresa počítače tzn. MAC adresa. Tak až dojde ke krájení chleba tak si doufám ten notebook co máte společný (jak jsi psala, že pocházíte z chudých poměrů a proto máte jen jeden) nebudete mezi sebou přehazovat jako horký brambor.
Hodně štěstí ve vydírání!
M.
Přílohy
Kopie - PC250346.JPG
Pavel55

Příspěvekod janik1990 » pát 6. úno 2015, 23:51

kočena:
Nejsem z Hodonína,takže se do vás nebudu montovat.I mě Hanuliaková posílala hnusné a výhružné zprávy typu Policie si tě podá,zatím jsem na ni podala trestní oznámeníjá,ale stáhla jsem to,bylo mě blbé ji tahat na Policii. Apropos,na váš čtenářský kroužek jsem nara zila včera náhodou a dneska už zase mizím.Hana je psychicky nemocná a zadlužená,údajně dluží na koho se podívá.Já to nevím,já se o ni nestarám.Jinak zdravím do Hodonína,je to město mýchužasných prázdnin.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Toš to je něco teda ta Hanuliaková ta vyhrožuje celému Hodoníne.Stecove,zajedme k ni a dajme ji po te natekle papuli,sak ona si nic ani jineho nezasluzi.Tos proc by mel nekdo chodit k take stare ropuse,radsi idete k zuzane,to je aspon baba na urovni a nemrhejte nervama u hanuliakove!!
janik1990

Příspěvekod soustal » sob 7. úno 2015, 0:18

janik1990 píše:kočena:
Nejsem z Hodonína,takže se do vás nebudu montovat.I mě Hanuliaková posílala hnusné a výhružné zprávy typu Policie si tě podá,zatím jsem na ni podala trestní oznámeníjá,ale stáhla jsem to,bylo mě blbé ji tahat na Policii. Apropos,na váš čtenářský kroužek jsem nara zila včera náhodou a dneska už zase mizím.Hana je psychicky nemocná a zadlužená,údajně dluží na koho se podívá.Já to nevím,já se o ni nestarám.Jinak zdravím do Hodonína,je to město mýchužasných prázdnin.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Toš to je něco teda ta Hanuliaková ta vyhrožuje celému Hodoníne.Stecove,zajedme k ni a dajme ji po te natekle papuli,sak ona si nic ani jineho nezasluzi.Tos proc by mel nekdo chodit k take stare ropuse,radsi idete k zuzane,to je aspon baba na urovni a nemrhejte nervama u hanuliakove!!

Pokud je mi známo, tak pani Votrubová trestní oznámení nepodávala. Ale sama se mu vystavila . Sprostýma sms, výhružnýma , které postoupily k soudnímu jednání. Také vybrakování celého domu, který měl zůstat v původním stavu odhadci. A roztrhání půbodní závěti, když Hanina teta byla v nemocnici. Pani Votrubová ty Vaše sms Vás zničily. A nechtějte, abych Hanu požádal o pár sms je tady zveřejnit, ale poškodilo by to další vyšetřování. Máte co dělat se ze všeho dostat, ale o tom pochybuji.
Přílohy
P2060385 (2).JPG
soustal

Příspěvekod janik1990 » sob 7. úno 2015, 0:39

Co su ti Hanuliaci za spiny,ze na kazdeho maji neco tos to uz je aj na me na takeho zkuseneho moravaka moc.Si jen schovavaji hanuliaci kdejaku spinu aby to mohli na nekoho hodit kdy sa jim to hodi to je silene,dajte jim uz po papuli!!!
janik1990

Příspěvekod sumiiik » sob 7. úno 2015, 1:15

ADMIN,žiješ ještě???
Co Ty na to tady??? Udělej s tím něco...
Kočena,janik1990,Pavel55,soustal...
Znovu zaregistrovaná debilní banda z Hodonínska.
Všechny zase zablokovat!!!
sumiiik

Příspěvekod jarjaroslav » sob 7. úno 2015, 1:24

sumiiik píše:ADMIN,žiješ ještě???
Co Ty na to tady???
Udělej s tím něco...

sumiiik, nebuď nevděčný... K Vánocům jsme dostali zabanování některých, třeba něco přinese i velikonoční zajíček :D . Zatím se můžeme kochat fotkami z domova důchodců :mrgreen: .
„Když se žena musí svléknout, aby dokázala svůj sexappeal, pak žádný nemá.“ (Mae Westová)
jarjaroslav

Příspěvekod Kočena » sob 7. úno 2015, 11:32

janik1990 píše:Co su ti Hanuliaci za spiny,ze na kazdeho maji neco tos to uz je aj na me na takeho zkuseneho moravaka moc.Si jen schovavaji hanuliaci kdejaku spinu aby to mohli na nekoho hodit kdy sa jim to hodi to je silene,dajte jim uz po papuli!!!

Vůbec mi nevadí že sem paní Hanuliaková dala moji fotku.Nejsem z její branže a jsem stará,ale u normálních slušných ženských to nevadí.To vadí jen u stárnoucích prostitutek.Paní Hanuliaková je prolhaná,samotřejmě ví,že jsem trestní oznámení podala,protože ji vyšetřovala policie.Já ji nepsala,začala jsem až když mě nazvala kurvou zlodějskou.Já mám na rozdíl od paní Hany schované všechny SMS a jsou na Policii v Sezemicích.Tak že mám radost že jsem se sem dostala a přečetla si tu co je zač.Je psycicky nemocná,léčí se sice ale nic platné to není.Co se týče domu co mi teta odkázala,je v původním stavu tak,jak ho teta opustila.Všechno je zadokumentované,nafocené.Odhadce kterého Hana uvádí ani vevnitř nebyl.Apropos,Hano,alias kabanos,beruška,Mumínek a nevím co ještě,až mi zase budeš krmit ucho že nejsi prostitutka,tak ti pošlu tvé inzeráty.A vys.er se na to vypisování tady ,děláš jen ostudu dětem a běž si sehnat advokáta a hlavně mu zaplať,tak jak se to dělá,a nemruč na státu aby ti dali obhájce placeného státem!!Čím víc to budeš protahovat,tím víc mi zaplatíš za mého drahého právníka a náklady na údržbu domu.Zatím to dělá 180 000kč
Kočena

Příspěvekod Kočena » sob 7. úno 2015, 14:04

soustal píše:

Pokud je mi známo, tak pani Votrubová trestní oznámení nepodávala. Ale sama se mu vystavila . Sprostýma sms, výhružnýma , které postoupily k soudnímu jednání. Také vybrakování celého domu, který měl zůstat v původním stavu odhadci. A roztrhání půbodní závěti, když Hanina teta byla v nemocnici. Pani Votrubová ty Vaše sms Vás zničily. A nechtějte, abych Hanu požádal o pár sms je tady zveřejnit, ale poškodilo by to další vyšetřování. Máte co dělat se ze všeho dostat, ale o tom pochybuji.
Díky za počtení,končím tu,tak se mějte a z Hanuliakové si nic nedělejte.Je to sice chudák ženská,ale do mrtvol se nekope!
Kočena

Příspěvekod janik1990 » sob 7. úno 2015, 14:40

Kočena píše:
soustal píše:

Díky za počtení,končím tu,tak se mějte a z Hanuliakové si nic nedělejte.Je to sice chudák ženská,ale do mrtvol se nekope!

Tos dekujeme za objasneni co je ta Hanuliakova zac,my to vseci dobre vime,ale toto co dela to uz je fakt moc ta zenska stara a jako slapota uz skoncila...Zadluzena a psychicky labilni a to tu psala ze prej studovala psychologii/psychiatri a ma plnou rodinu policajtu a bůh vi co :lol: :lol: :lol: No snad uz zaleze do te sve nory na Sukove v hodosi a nebude ostatnim vyhrozovat.Spadla klec!

P.s:Nornici,nebojte se a klidne si zajdete k Zuze do Luzic,je to fakt super holcina a kamaradska,nebudete litovat.Byl sem ta tento tyden a mosim rect ze to bylo super a neni draha-doporucuju vsem moravakum!
janik1990

Příspěvekod Kočena » sob 7. úno 2015, 14:41

Kecy v kleci.Je vyučená kadeřnicí,její dcera taky,nikdo tam nená školu!
Kočena

Příspěvekod janik1990 » sob 7. úno 2015, 15:06

Kočena píše:Kecy v kleci.Je vyučená kadeřnicí,její dcera taky,nikdo tam nená školu!

Vůbec mi nevadí že sem paní Hanuliaková dala moji fotku.Nejsem z její branže a jsem stará,ale u normálních slušných ženských to nevadí.To vadí jen u stárnoucích prostitutek.Paní Hanuliaková je prolhaná,samotřejmě ví,že jsem trestní oznámení podala,protože ji vyšetřovala policie.Já ji nepsala,začala jsem až když mě nazvala kurvou zlodějskou.Já mám na rozdíl od paní Hany schované všechny SMS a jsou na Policii v Sezemicích.Tak že mám radost že jsem se sem dostala a přečetla si tu co je zač.Je psycicky nemocná,léčí se sice ale nic platné to není.Co se týče domu co mi teta odkázala,je v původním stavu tak,jak ho teta opustila.Všechno je zadokumentované,nafocené.Odhadce kterého Hana uvádí ani vevnitř nebyl.Apropos,Hano,alias kabanos,beruška,Mumínek a nevím co ještě,až mi zase budeš krmit ucho že nejsi prostitutka,tak ti pošlu tvé inzeráty.A vys.er se na to vypisování tady ,děláš jen ostudu dětem a běž si sehnat advokáta a hlavně mu zaplať,tak jak se to dělá,a nemruč na státu aby ti dali obhájce placeného státem!!Čím víc to budeš protahovat,tím víc mi zaplatíš za mého drahého právníka a náklady na údržbu domu.Zatím to dělá 180 000kč
Jo to sedi,ta Hanuliakova je strasne prolhana a uz to o ni vi cely Hodonin,jen vyhrozuje lidem,po papuli by mela dostat ta spina.Tak kadernice to je :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:tos to sedi podle toho hovna co nosi na kotrbe :lol:
Přílohy
HanaHanuliakova_uploaded.jpg
janik1990

Příspěvekod Kočena » sob 7. úno 2015, 17:02

Tak přátelé,opět jsem kráva a svině, a Hana Hanuliaková to dává na policii.Pomlouvám ji a její rodinu,jako by to snad šlo ji pomlouvat když ji každý zná?Má prý přítele bývalého policajta a ten mi to vytmaví.Že by to byl Karel Březina co jí prý vozil ke kunčoftům když ještě mohla na nohy?Nevím a je mi to u zádele.No ať to dá na policii,pokud někdo neví že Hanuliaková dělá kur.u,tak se to dozví!!
Kočena

Příspěvekod janik1990 » sob 7. úno 2015, 19:14

Kočena píše:Tak přátelé,opět jsem kráva a svině, a Hana Hanuliaková to dává na policii.Pomlouvám ji a její rodinu,jako by to snad šlo ji pomlouvat když ji každý zná?Má prý přítele bývalého policajta a ten mi to vytmaví.Že by to byl Karel Březina co jí prý vozil ke kunčoftům když ještě mohla na nohy?Nevím a je mi to u zádele.No ať to dá na policii,pokud někdo neví že Hanuliaková dělá kur.u,tak se to dozví!!

Sak ano nech sa to kazdy dovi!!Tos nech si ta ropucha Michnova zaplati tech 180 tacu a nech porad nikomu nedluzi.Tos to co vivada po Hodosi to je neco teda,tos psala jake ma vysoke skoly a nakonec je to tupa kadernica a t to prekrucuje na 2 maturity :lol: :lol: Leci sa u cvokara ta troska a uz nevi kudy kam,v rodine jen sami mrzali ti hanuliaci!!!Tos tlusta seniorka co ji jebe v makovici tos to je hanuliakova.Nornici,jedne na J.Suka 21 v Hodosi a dajem ji po papuli uz to maju slibene!!!!
Ja sem sa poptal a fakt je to kadernica aj podle toho hovan co nosi na hlave :lol: Syn David Hanuliak dela v armaturce=tos to je fabrika kde sa dela jen rukama a on tam je delnik a prehazuje ten nejvetsi bordel co tam delaju!!!Tos od programatora to ma daleko a dcera??Kurvu dela a predtim brala drogy sak sa podivajte na ten jeji dojebany rypak :!:
HANULIACI DLUZI KDE SA DA!
Dostal sem jeste nejake zpravy ohledne tady te potvory hany hanuliakove,ale tos budu to servirovat hezky pomalu...
janik1990

PředchozíDalší

Zpět na Dívky mimobrněnské