Kočena píše:zatím jsem na ni podala trestní oznámeníjá,ale stáhla jsem to,bylo mě blbé ji tahat na Policii.
Další dnešní moudro

|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Kočena píše:zatím jsem na ni podala trestní oznámeníjá,ale stáhla jsem to,bylo mě blbé ji tahat na Policii.
jarjaroslav píše:Kočena píše:zatím jsem na ni podala trestní oznámeníjá,ale stáhla jsem to,bylo mě blbé ji tahat na Policii.
janik1990 píše:kočena:
Nejsem z Hodonína,takže se do vás nebudu montovat.I mě Hanuliaková posílala hnusné a výhružné zprávy typu Policie si tě podá,zatím jsem na ni podala trestní oznámeníjá,ale stáhla jsem to,bylo mě blbé ji tahat na Policii. Apropos,na váš čtenářský kroužek jsem nara zila včera náhodou a dneska už zase mizím.Hana je psychicky nemocná a zadlužená,údajně dluží na koho se podívá.Já to nevím,já se o ni nestarám.Jinak zdravím do Hodonína,je to město mýchužasných prázdnin.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Toš to je něco teda ta Hanuliaková ta vyhrožuje celému Hodoníne.Stecove,zajedme k ni a dajme ji po te natekle papuli,sak ona si nic ani jineho nezasluzi.Tos proc by mel nekdo chodit k take stare ropuse,radsi idete k zuzane,to je aspon baba na urovni a nemrhejte nervama u hanuliakove!!
sumiiik píše:ADMIN,žiješ ještě???
Co Ty na to tady???
Udělej s tím něco...
janik1990 píše:Co su ti Hanuliaci za spiny,ze na kazdeho maji neco tos to uz je aj na me na takeho zkuseneho moravaka moc.Si jen schovavaji hanuliaci kdejaku spinu aby to mohli na nekoho hodit kdy sa jim to hodi to je silene,dajte jim uz po papuli!!!
Díky za počtení,končím tu,tak se mějte a z Hanuliakové si nic nedělejte.Je to sice chudák ženská,ale do mrtvol se nekope!soustal píše:janik1990 píše:kočena:
Nejsem z Hodonína,takže se do vás nebudu montovat.I mě Hanuliaková posílala hnusné a výhružné zprávy typu Policie si tě podá,zatím jsem na ni podala trestní oznámeníjá,ale stáhla jsem to,bylo mě blbé ji tahat na Policii. Apropos,na váš čtenářský kroužek jsem nara zila včera náhodou a dneska už zase mizím.Hana je psychicky nemocná a zadlužená,údajně dluží na koho se podívá.Já to nevím,já se o ni nestarám.Jinak zdravím do Hodonína,je to město mýchužasných prázdnin.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Toš to je něco teda ta Hanuliaková ta vyhrožuje celému Hodoníne.Stecove,zajedme k ni a dajme ji po te natekle papuli,sak ona si nic ani jineho nezasluzi.Tos proc by mel nekdo chodit k take stare ropuse,radsi idete k zuzane,to je aspon baba na urovni a nemrhejte nervama u hanuliakove!!
Pokud je mi známo, tak pani Votrubová trestní oznámení nepodávala. Ale sama se mu vystavila . Sprostýma sms, výhružnýma , které postoupily k soudnímu jednání. Také vybrakování celého domu, který měl zůstat v původním stavu odhadci. A roztrhání půbodní závěti, když Hanina teta byla v nemocnici. Pani Votrubová ty Vaše sms Vás zničily. A nechtějte, abych Hanu požádal o pár sms je tady zveřejnit, ale poškodilo by to další vyšetřování. Máte co dělat se ze všeho dostat, ale o tom pochybuji.
Kočena píše:Díky za počtení,končím tu,tak se mějte a z Hanuliakové si nic nedělejte.Je to sice chudák ženská,ale do mrtvol se nekope!soustal píše:janik1990 píše:kočena:
Pokud je mi známo, tak pani Votrubová trestní oznámení nepodávala. Ale sama se mu vystavila . Sprostýma sms, výhružnýma , které postoupily k soudnímu jednání. Také vybrakování celého domu, který měl zůstat v původním stavu odhadci. A roztrhání půbodní závěti, když Hanina teta byla v nemocnici. Pani Votrubová ty Vaše sms Vás zničily. A nechtějte, abych Hanu požádal o pár sms je tady zveřejnit, ale poškodilo by to další vyšetřování. Máte co dělat se ze všeho dostat, ale o tom pochybuji.
Kočena píše:Kecy v kleci.Je vyučená kadeřnicí,její dcera taky,nikdo tam nená školu!
Kočena píše:Tak přátelé,opět jsem kráva a svině, a Hana Hanuliaková to dává na policii.Pomlouvám ji a její rodinu,jako by to snad šlo ji pomlouvat když ji každý zná?Má prý přítele bývalého policajta a ten mi to vytmaví.Že by to byl Karel Březina co jí prý vozil ke kunčoftům když ještě mohla na nohy?Nevím a je mi to u zádele.No ať to dá na policii,pokud někdo neví že Hanuliaková dělá kur.u,tak se to dozví!!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník