|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
muminek píše:Já nejsom tak šváclý , ale od tej z těch Lužic hodně zdrhajů šohajkové. Já som taky zdrhol. V létě jsem tam zavítal a přistál sem v hospůdce. Tak sem byl zapocený , jak sem zdrhal. Já nelžu, ale smrad tam byl. I v létě, kdy lidičky větrajů. Ona je divná baba, taková vyžilá a sprosto mluvila, do tej papule si nevidí a myslela si jak je zajímavá. Jako dlažďič. Jednoduchá buranka. Je i začmůzená, tak nevím. Došla v teplákoch, joj jako sedlaňa z dědiny. Ještě mě přemlouvala, ať ostanu, že mi dá za 500 , já byl na mrtvičku a zdrhol som. Eště, že tak,joj.
anasi píše:Njn Marti,zákazníci sou různíjá dělám orál bez každému kdo si za něj připlatí,nedělám rozdíly,nebo dle sympatií..to je podle mě hloupost..
![]()
anasi píše:Njn Marti,zákazníci sou různíjá dělám orál bez každému kdo si za něj připlatí,nedělám rozdíly,nebo dle sympatií..to je podle mě hloupost..
![]()
soustal píše:anasi píše:Njn Marti,zákazníci sou různíjá dělám orál bez každému kdo si za něj připlatí,nedělám rozdíly,nebo dle sympatií..to je podle mě hloupost..
![]()
Ještě, že jsem dal otočku!!!!!!!
JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJ takhle přeesně to vypadá u Tebe beruš-Hanuliáková,ale to už tu všichni víme,že si blázen a si rozdvojená osobnost a píšeš tu z několika niků pořád dokola,jako ohraná deskasoustal píše:muminek píše:Já nejsom tak šváclý , ale od tej z těch Lužic hodně zdrhajů šohajkové. Já som taky zdrhol. V létě jsem tam zavítal a přistál sem v hospůdce. Tak sem byl zapocený , jak sem zdrhal. Já nelžu, ale smrad tam byl. I v létě, kdy lidičky větrajů. Ona je divná baba, taková vyžilá a sprosto mluvila, do tej papule si nevidí a myslela si jak je zajímavá. Jako dlažďič. Jednoduchá buranka. Je i začmůzená, tak nevím. Došla v teplákoch, joj jako sedlaňa z dědiny. Ještě mě přemlouvala, ať ostanu, že mi dá za 500 , já byl na mrtvičku a zdrhol som. Eště, že tak,joj.
anasi píše:JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJ takhle přeesně to vypadá u Tebe beruš-Hanuliáková,ale to už tu všichni víme,že si blázen a si rozdvojená osobnost a píšeš tu z několika niků pořád dokola,jako ohraná deskasoustal píše:muminek píše:Já nejsom tak šváclý , ale od tej z těch Lužic hodně zdrhajů šohajkové. Já som taky zdrhol. V létě jsem tam zavítal a přistál sem v hospůdce. Tak sem byl zapocený , jak sem zdrhal. Já nelžu, ale smrad tam byl. I v létě, kdy lidičky větrajů. Ona je divná baba, taková vyžilá a sprosto mluvila, do tej papule si nevidí a myslela si jak je zajímavá. Jako dlažďič. Jednoduchá buranka. Je i začmůzená, tak nevím. Došla v teplákoch, joj jako sedlaňa z dědiny. Ještě mě přemlouvala, ať ostanu, že mi dá za 500 , já byl na mrtvičku a zdrhol som. Eště, že tak,joj.![]()
Já zapoměla,že ,když jdeš se psem ven na agility tak chodíš ve společenských šatech a na podpatcích
![]()
![]()
JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
anasi píše:...a navíc stahovat fota z fcb je trestné,ale oni Ti to na patřičných místech vysvětlí...
hanulacka.sracka píše:![]()
![]()
![]()
![]()
si ju dokážu představit tu Hanulačku jak dělá agility v těch podpatkách jak sa točí s tů velků prdelů
![]()
![]()
JOJ
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 návštevníků