Hledat  

Hodonín, Břeclav

Praha, Olomouc, Ostrava, Zlín, Přerov...

Re: Hodonín, Břeclav

Příspěvekod muminek » ned 29. bře 2015, 21:02

Já nejsom tak šváclý , ale od tej z těch Lužic hodně zdrhajů šohajkové. Já som taky zdrhol. V létě jsem tam zavítal a přistál sem v hospůdce. Tak sem byl zapocený , jak sem zdrhal. Já nelžu, ale smrad tam byl. I v létě, kdy lidičky větrajů. Ona je divná baba, taková vyžilá a sprosto mluvila, do tej papule si nevidí a myslela si jak je zajímavá. Jako dlažďič. Jednoduchá buranka. Je i začmůzená, tak nevím. Došla v teplákoch, joj jako sedlaňa z dědiny. Ještě mě přemlouvala, ať ostanu, že mi dá za 500 , já byl na mrtvičku a zdrhol som. Eště, že tak,joj. :roll:
muminek

Příspěvekod soustal » ned 29. bře 2015, 21:07

muminek píše:Já nejsom tak šváclý , ale od tej z těch Lužic hodně zdrhajů šohajkové. Já som taky zdrhol. V létě jsem tam zavítal a přistál sem v hospůdce. Tak sem byl zapocený , jak sem zdrhal. Já nelžu, ale smrad tam byl. I v létě, kdy lidičky větrajů. Ona je divná baba, taková vyžilá a sprosto mluvila, do tej papule si nevidí a myslela si jak je zajímavá. Jako dlažďič. Jednoduchá buranka. Je i začmůzená, tak nevím. Došla v teplákoch, joj jako sedlaňa z dědiny. Ještě mě přemlouvala, ať ostanu, že mi dá za 500 , já byl na mrtvičku a zdrhol som. Eště, že tak,joj. :roll:
Přílohy
Kopie - W1383420_647691751927965_1199631659_n.jpg
Kopie - W1383420_647691751927965_1199631659_n.jpg (25.9 KiB) Zobrazeno 9820 krát
soustal

Příspěvekod muminek » ned 29. bře 2015, 21:11

Joj, tak vypadala. Nosaňa a tá se chce rovnat k Haničke. Toto už není ani možné. Já se snad kabanosku též poserem, asi to hodím do gatí, jak som vysmátý. Krasavica, kamoškové do toho. :roll:
muminek

Příspěvekod beruska » pon 30. bře 2015, 3:44

:lol: :lol: :oo: Pánové, vy tomu dáváte na prdel. Z puberty nevylezete, potom přichází demence a je s vámi ámen. Ale dobrý. Jak jsem utahaná, tak jsem se i pobavila ! Jdu dat úško, je nad ránem a dopoledne opět práce volá . :lol: :oo: A to je reklama na činčonské hadry, nebo na sexy dámu? :lol: Už mám taky ve všem zmatek, jako ty muminku. Proti gustu, už nemám žádý komentář. Dobrou !!! :oo: :oo:
beruska

Příspěvekod beruska » pon 30. bře 2015, 3:49

anasi píše:Njn Marti,zákazníci sou různí :? já dělám orál bez každému kdo si za něj připlatí,nedělám rozdíly,nebo dle sympatií..to je podle mě hloupost.. :cry: :cry:
beruska

Příspěvekod Pavel55 » pon 30. bře 2015, 11:50

Marcelko, že jsi blbá to už všichni víme, ale až tak, že zneužíváš internetové obchody, přepravce a daší lidi, kteří pracují a snaží se, aby zásilky přišly včas a zákazníci dlouho nečekali, tak to je ubohost!
Místo toho, aby balili balíky pro zákazníky, kteří netrpělivě čekají na svou zásilku tak musí skákat kolem jednoho debila, který se náramně baví!
Jediným komu tímhle ubližuješ jsou tihle lidé!
Jsou to právě oni, kteří pracují a díky kterým má stát peníze na výplatu sociálních dávek, které i
Ty pobíráš.
Jsi odpad téhle pracující společnosti!
Pavel55

Příspěvekod Prazdroj88 » pon 30. bře 2015, 16:06

ahááááá, ale tím, že Hanuliačko roztahuješ nohy a kouříš péra cikánům za králíky a za pár stovek a pak žadoníš na sociálce o almužnu, tím taky neubližuješ našemu sociálnímu systému ???

a ke všemu si ty a tvoje vyjebaná dcera NAKAŽENÉ HIV !!!! doprdele tohle je normální ???

mám toho dost, ještě dnes zavolám zavolám na živnostenský uřad nebo někam, at si uřady k tomu kompetentní prověří, jak si přivyděláváš k tvému "invalidnímu duchodu" a policii dám taky vědět, že mám podezření, že roznášíš společně s tvojí vymrdanou cerou INFEKČNÍ a SMRTELNOU NEMOC !!! tohle je totiž ty paničko v prvé řadě TRESTNÉ a v druhé nelidské, asociální a nepochopitelné!

přeju hezký den!
Prazdroj88

Příspěvekod soustal » pon 30. bře 2015, 20:51

anasi píše:Njn Marti,zákazníci sou různí :? já dělám orál bez každému kdo si za něj připlatí,nedělám rozdíly,nebo dle sympatií..to je podle mě hloupost.. :cry: :cry:

Ještě, že jsem dal otočku!!!!!!!
Přílohy
Kopie (2) - L25744_103319436365202_5407341_n.jpg
soustal

Příspěvekod muminek » pon 30. bře 2015, 21:26

Já už som z toho opravdu šváclý. Ju odvezli na to léčení ? Ona má tu chorobu, joj. Pane bože , tak to som utekl tej zubatej pod tů kosů. Norníčkové, sodoma komora. Dostat na šulinka nějaký ten vřed, to by som asi nepřežil. Ostuda veliká. Nešlo by to vidět, ale aj tak, vědět, že zakalím za chvílu. Co by na to vnůčata, kdybych šel prdět do hlíny za pár.joj. Bože ty si věděl, proč si mně hnal z Lužic do řiti. Utěkal som, až sa mi za prdelů prášilo,joj.
muminek

Příspěvekod anasi » pon 30. bře 2015, 22:22

soustal píše:

Ještě, že jsem dal otočku!!!!!!!

JJ aids..to určitěě :D :D :D :D opravdu si magoor Hanuliáková..jak si stará tak si blbá :D :D :D a navíc stahovat fota z fcb je trestné,ale oni Ti to na patřičných místech vysvětlí :wink:a to si to zavařuješ víc a víc.. :wink: :D :D pokud vím ,už je na Tebe podáno trestní oznámení od 6 lidí..teeda Ty to vedeeš :D :D Navíc soud s paní V. JINAK FOTO- OPERACE ŽLUČNÍKU LAPAROSKOPICKY, CHIRURGIE BŘECLAV :wink: TADY JDE ASPON VIDĚT JAKÁ JSEM ROOOMKA :D :D :D :D :wink:
anasi

Příspěvekod anasi » pon 30. bře 2015, 22:31

soustal píše:
muminek píše:Já nejsom tak šváclý , ale od tej z těch Lužic hodně zdrhajů šohajkové. Já som taky zdrhol. V létě jsem tam zavítal a přistál sem v hospůdce. Tak sem byl zapocený , jak sem zdrhal. Já nelžu, ale smrad tam byl. I v létě, kdy lidičky větrajů. Ona je divná baba, taková vyžilá a sprosto mluvila, do tej papule si nevidí a myslela si jak je zajímavá. Jako dlažďič. Jednoduchá buranka. Je i začmůzená, tak nevím. Došla v teplákoch, joj jako sedlaňa z dědiny. Ještě mě přemlouvala, ať ostanu, že mi dá za 500 , já byl na mrtvičku a zdrhol som. Eště, že tak,joj. :roll:
JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJ takhle přeesně to vypadá u Tebe beruš-Hanuliáková,ale to už tu všichni víme,že si blázen a si rozdvojená osobnost a píšeš tu z několika niků pořád dokola,jako ohraná deska :wink: :D Já zapoměla,že ,když jdeš se psem ven na agility tak chodíš ve společenských šatech a na podpatcích :D :D :wink: JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJ :D :D :D :D :D :D
anasi

Příspěvekod hanulacka.sracka » pon 30. bře 2015, 22:49

anasi píše:
soustal píše:
JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJ takhle přeesně to vypadá u Tebe beruš-Hanuliáková,ale to už tu všichni víme,že si blázen a si rozdvojená osobnost a píšeš tu z několika niků pořád dokola,jako ohraná deska :wink: :D Já zapoměla,že ,když jdeš se psem ven na agility tak chodíš ve společenských šatech a na podpatcích :D :D :wink: JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJ :D :D :D :D :D :D

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: si ju dokážu představit tu Hanulačku jak dělá agility v těch podpatkách jak sa točí s tů velků prdelů :lol: :lol: :lol: JOJ
hanulacka.sracka

Příspěvekod jarjaroslav » pon 30. bře 2015, 22:51

anasi píše:...a navíc stahovat fota z fcb je trestné,ale oni Ti to na patřičných místech vysvětlí :wink:...

:oo:
„Když se žena musí svléknout, aby dokázala svůj sexappeal, pak žádný nemá.“ (Mae Westová)
jarjaroslav

Příspěvekod Pavel55 » pon 30. bře 2015, 22:52

hanulacka.sracka píše::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: si ju dokážu představit tu Hanulačku jak dělá agility v těch podpatkách jak sa točí s tů velků prdelů :lol: :lol: :lol: JOJ

http://www.remax-czech.cz/reality/re-ma ... in-bezdek/
Přílohy
On hledá jeho - seznamka - pervers.cz.png
196539 (2).jpg
www.brnosex.cz ... erotická foto seznamka, Brno a Sex.png
Pavel55

Příspěvekod hanulacka.sracka » pon 30. bře 2015, 22:56

Toš si to shrneme norníci.
1. Hana Hanulaiková sa narodila 9.11.1963 někde na Slovensku a je to cigánka
2. Mamka sa jí zabila, šak kvůli ní!Starý sa jí uchlastal šak kvůli tomu co mu ta Hanulačka prováděla a jak ho zadlužila!
3.O otce sa nestarala,šúpla ho do starobinca a jezdila si pro jeho důchod
4. Pomlouvá lidi.Kdo se jí připlete do cesty toho pomluví
5. Je škaredá a stará a to ju sere! Chodí na agility ve střevícách ta kráva :lol:
6. Dluží kde sa dá:

Půjčka po nemoci na splacení nákladů a půjček
Dlouhodobé onemocnění mě dostalo do tíživé finanční situace. Z tohoto důvodu žádám o půjčku, jelikož bych své pohledávky vyplatila a splácela jednu půjčku v menších měsíčních částkách. Jsem v invalidním důchodě. Onemocněla jsem a neměla jsem na běžné výdaje, proto jsem si musela půjčovat od rodiny, abych přežila. Mám dvě děti, ale ty jsou již dospělé a starají se o sebe. Měsíční splátky jsem schopna splácet nejvíce 1000 korun. Více se s mými příjmy nemohu dovolit. Jsem v registru, vše je ale zaplaceno a nemám nadále žádné finanční potíže. Až na to, že jsem si musela půjčit od rodiny, kdy jsem byla v nemoci. Nemám majetek, kterým bych mohla ručit. Taky ale nemám žádné dluhy. Žádám vás, protože chci vrátit peníze rodině, které jsem si půjčila v nemoci. Klidně s registrem, ale bez ručení a bez zástavy. Ale rozhodně bez placení čehokoliv dopředu, než mi budou vyplacené finance. Mohl by mi někdo zde pomoci a půjčit mi peníze? Úrok nevím, ten si navrhněte vy. Další podmínky taky, záleží jenom na vás a na vašich podmínkách. Mnohokrát vám děkuji. Hana Hanuliaková, Hodonín

7. Vylákává norníky k sobě a slibuje jim svoju nemocnů dceru Dášu co má HIV+!!! Když to někdo odmítne tak mu vyhrožuje přes SMSky
8. Léčila sa v Kroměříži,šak tam znovu poputuje,vymýšlá si jak jí chodí milióny esemesek a nikdy to tu nezveřejnila,jelikož není co.
9. Vystupuje pod nicky mumiiinek, Pavel55,kabanos
10. DĚLÁ ZE SE BE PANIČKU A NA MÍSTO TOHO KUPUJE KABANOS,VLOŽKY A RUM V OBCHODĚ U VRASPÍRKY :lol:
11. DO CVOKHAUSU BRZO PŮJDE,MÁ NA KRKU 6. TRESTNÍCH OZNÁMENÍ.
12.MYSLÍ SI ŽE JE KRÁSNÁ A ŽE PŘEDČÍ 20 LETÉ HOLKY,ALE MÁ TLUSTÝ BACHOR AŽ PO PIČU :oo: :lol:
13. VYSTUPUJE POD ČÍSLAMA 731340182 A 723400909 = STARÁ BÁBA HANULIAKOVÁ
14.BYDLÍ NA B.MARTINŮ 9 V HODONÍNĚ,TAK NA TO POZOR,LÁKÁ LIDI KE STARÉ ŠKOLE!!!
Přílohy
BEZ%25~1.PNG
hanulacka.sracka

PředchozíDalší

Zpět na Dívky mimobrněnské