Hledat  

Marion 704725945

Erotické masérky - Tantra, Nuru, Body to body

Re: Marion 704725945

Příspěvekod sumiiik » pon 6. dub 2015, 14:11

Dobermann píše:no nevím, ale řekl bych, že i moji tradiční oponenti mají v souvislosti
s honírnama, které normální kluku:) navštěvuješ, docela jasno...

Víš že s Tebou ve spoustě věcí nesouhlasím,ale v tomhle případě máš naprostou pravdu.
sumiiik

Příspěvekod sweetmarion » pon 6. dub 2015, 16:38

já neříkám, že jsme lepší, ale že máme své návštěvníky. A často jsou to chlapi, kteří jinak nemají problém se sexem, ale kdyby chtěli hodinu s ženskou, která jim roztáhne nohy a bude předstírat, jak se jim to líbí, tak raději zůstanou doma u manželky nebo sbalí nějakou frndu na diskotéce na pár panáků...tam to budou mít třeba aspoň s nějakým nadšením.
Někteří říkají, že občas zajdou na sex a občas na masáž, někdo se zase nikde na privátu necítil dobře, jiní zase chtějí něco, co je méně dostupné...zkoušejí, jestli nepřemluví nebo neuplatí...chlap je pořád trochu lovec a některé nebere, když dostane něco jen tak bez "práce" :D Jiné ta myšlenka někam zajít osloví, ale pak vycouvají...jeden můj klient říká, že jak v telefonu slyší, že holka bude zřejmě mentálně slabší, tak raději nic, jiný zase oceňuje, že kromě fyzické části, má na hodinu i kamarádku, se kterou může i mluvit, proto i ten fyzický zážitek je mnohem lepší...obohacený o nějaké souznění. Samozřejmě mi volají i dementi nebo retardi, ale obvykle se až ke mně nedostanou (ne, že se stojí fronty, ale že termínů je málo).

Musela bych mluvit konkrétně o návštěvnících...což nebudu, abyste pochopili, že žádnou vadu nemají...a taky nechápu, kde jste přišli na to, že si beru 1200 :D

Taky nemám žádnou šéfovou, nevím kde to kdo bere :D to je taková fáma, která se šíří :D

Poloviční chlap? Není spíše poloviční chlap ten, který si nenajde ženskou, která s ním bude spát i bez finanční pobídky? Dobře...někdo je zaneprázdněný si hledat a zlatokopky sice jako placené slečny vypadají, ale jsou mnohem dražší ve finále :D Ale jestli si normální zadaný chlap občas chce dopřát něco jiného a přitom třeba cítit menší vinu ze záletu, pak podle mě není neschopný...jen mu aspoň minimálně dochází, že se nechová vůči své partnerce nejlépe. Já jsem možná liberálnější a neodsuzuji je, ale spousta jejich partnerek by to viděla jinak :D Když už se někdo ohání normálností, tak ať jde opravdu k tomu, co je "normální" :D obrážet priváty rozhodně mezi běžné hobby nebo běžný způsob uspokojování sexuálních potřeb není...a chodit na masáže není o nic více divné :D

že někdo uráží mě...to je mi šumák :D nezná mě, nezná můj životní příběh a okolnosti...ale urážet mé návštěvníky?! (když je ani nemůžu bránit aniž bych narušila diskrétnost), urážet holky ať nabízejí cokoliv?! holky, díky kterým vůbec máte tohle své hobby :D jak jsem psala výše, někdy se jen směju, když vím, jak asi ony hodnotí vás...a dovedu si představit jaká to musí být švanda na nějakých početnějších privátech, vím jak funguje ženský kolektiv :D

že nenabízím sex mě nedělá lepší...já na to nemám ani žaludek..ano, vydělala bych si třikrát více, ale takhle aspoň nemusím předstírat, že mě moje činnost baví, protože mě baví :D ale pokud někdo píše jako dement, zbytečně na někoho útočí a snaží se povyšovat...pak budu reagovat stejně a opravdu budu přesvědčená o své nadřazenosti :D ne nad jinými holkami, nad ním, protože ryje do mé "obchodní značky"...proč? no protože může :D
sweetmarion
Dívka z privátu
Dívka z privátu

Příspěvekod Dobermann » pon 6. dub 2015, 16:56

ale tady ty pindy nikoho nezajímají... opravdu ne:)
krom toho, to, co děláš ty, udělá každá normální pracovnice tak za 300-500. žádná by neměla odvahu chtít za hoňku litr a víc...
edit:
http://erotika.hyperinzerce.cz/eroticke ... SKfbROsWOg
asi takovou cenu mají tvoje "služby"
Kolik máš těch nicků, Ty kujóne?:)
Dobermann

Příspěvekod polav » pon 6. dub 2015, 18:26

Dobermann píše:krom toho, to, co děláš ty, udělá každá normální pracovnice tak za 300-500. žádná by neměla odvahu chtít za hoňku litr a víc...

V Praze mají odvahu chtít za to 1500,-

Dobermanne, já se divím, že se s Tebou vůbec Marion baví. Její služby jsi nevyzkoušel, neměl jsi ani tolik slušnosti, aby jsi si zjistil aspoň cenu, a ještě ji urážíš. Nevíš vůbec nic a přesto máš tu drzost, diktovat jí, kolik si za svoje služby má brát.

Občas máš v něčem pravdu, ale tady jsi od začátku vedle jak ten náš ožralý prezident. A co víc, bohužel se tak i chováš.
polav

Příspěvekod jarjaroslav » pon 6. dub 2015, 21:01

Dobermann píše:ale tady ty pindy nikoho nezajímají... opravdu ne:)...

Nejsem velkým příznivcem erotických masáží (absolvoval jsem 1x) a obecně mi připadají předražené. Přesto nevidím důvod, proč by zde Marion nemohla prezentovat své názory (v tomto vlákně!). Jedná se o zajímavý pohled z druhé strany "barikády". Nemůžeme čekat, že Marion nebude obhajovat svůj "obor". Dostane 1.000,- za hodinu i bez sexu (navíc s pocitem jakési morální čistoty), tak proč by se jí to nemělo líbit :lol: . Dokud budou existovat zákazníci, kteří zaplatí klidně i 1.500,- (např. http://www.masaze-hanka.cz/index.php?pa ... =0&lang=cz), těžko můžeme očekávat snížení cen :evil: .

sweetmarion píše:asi je to marné...to chce asi trochu vyšší úroveň vnímání k pochopení :) k nám se chodí pro přidanou hodnotu, my si nemůžeme jen lehnout a roztáhnout nohy :D...

sweetmarion píše:prohlédla jsem si pár vláken, které jsi zaplevelil, ani nevím, zda ty patříš na forum zasloužilých norníků, když máš ve zvyku hlavně prudit tam, kde jsi ani nebyl...ale asi čím méně fakticky aktivní, tím lépe pro holky :D

Marion, kdybys neprohlížela jen Dobermannovi příspěvky, věděla bys, že o dívky, které si JEN lehnou a roztáhnou nohy, moc lidí na fóru nestojí. I hezké dívky si za podobné chování a přístup vyslouží negativní hodnocení. Naopak aktivní dívky, se kterými si člověk i pokecá a dokáží "na míru" každému klientovi přizpůsobit přístup/atmosféru, se cení. Platíme nejen za sex, ale i za společnost (kéž by to některé ťapiny pochopily) :idea:. Všechny dívky z privátu přeci nejsou k**vy a masérky "gejši" poskytující "souznění".

Souhlasím s mnoha věcmi, co jsi napsala, ale obhajování cen za masáže a psaní o "přidané hodnotě" :roll: ...
„Když se žena musí svléknout, aby dokázala svůj sexappeal, pak žádný nemá.“ (Mae Westová)
jarjaroslav

Příspěvekod sweetmarion » pon 6. dub 2015, 21:53

konečně někdo s mozkem...jarjaroslav: ano, prohlédla jsem si forum zběžně a vím, že nikdo nestojí o pasivní studené čumáky :) já jsem si nikdy za sex s ženou neplatila, tak ani nemám faktické zkušenosti, ale s pasivními muži taky nerada spím...no a ještě, kdybych si za to měla platit :D a jaké jsou masérky taky moc nevím, jen s jednou jsem byla při "čtyřručce" s další masérkou a mohu ji opravdu s klidem dále doporučovat, jinak pochopitelně o žádné jiné nemohu říct jaká je :)

přesně tak, dokud je dost takových, kteří zájem mají, nevím proč by to někdo měl hanit. Asi fakt je starost o zvyšování cen, protože nabídky za sex většinou začínají na dvojce, což je více než na běžných privátech, což jsem se dočetla i tady :D ale hlavně nikdo je nenutí za mnou chodit, volat mi...cena je často hned u čísla, když se zeptají jestli je možný sex, tak jim řeknu, že není...žádná klamavá reklama :D taky bych mohla říct, že podle sympatií a pak říct, že nic nebude...ale to mi nepřijde fér :D

řekla bych, že dobermann nikdy nepoznal ženskou, se kterou by to byl zážitek i bez sexu...to je smutné :D pak by pochopil, že není hoňka jako hoňka :D vždycky si říkám, že jsem ráda za to, že jsem přišla o panenství o několik let později než je průměr...holka se pak musí dost snažit, aby chlap byl spokojený i bez sexu :D ráda na ty doby vzpomínám, někdy to bylo mnohem zábavnější než když si nějaký chlap myslel, že ho stačí vytáhnout a párkrát zasunout ...a pak se nestačí divit, že z toho nejsem celá pryč :D :D možná je to jen nedostatečnou nabídkou na brněnských privátech, když muži raději jen o něco méně dají za "pouhou hoňku" než by si pár stovek přihodili a měli to i se sexem...že bych si sestavila dotazník? :D :D asi by návštěvníci nadšení nebyli :D :D

Dobermanne, já se divím, že se s Tebou vůbec Marion baví. Její služby jsi nevyzkoušel, neměl jsi ani tolik slušnosti, aby jsi si zjistil aspoň cenu, a ještě ji urážíš. Nevíš vůbec nic a přesto máš tu drzost, diktovat jí, kolik si za svoje služby má brát.

Občas máš v něčem pravdu, ale tady jsi od začátku vedle jak ten náš ožralý prezident. A co víc, bohužel se tak i chováš.

já to bohužel tak stručně a výstižně napsat neumím...beru i kritiku, někdo u mě byl a něco se nelíbilo...ok, můžu to změnit nebo aspoň si nedostatek uvědomit...něco změnit jde, něco ne, jelikož je to např. mou nedílnou součástí (body art)

občas se mě ptají na chatu nebo jinak jestli jim nevyhoním za 300-500, že to bude rychlovka...říkám, že je to pro mě ztráta času..ať si najdou někoho na ulici :D
pak jsou tací, kteří se na nic neptají, ani nikdy nepožádají o sex, řeknou, že to byla nejkrásnější hodina v životě, dají i mi těch 1200, o kterých tu mluvil hafík a za týden zavolají zase :D nebo, že to bylo lepší než sex, i když si na začátku přáli, kdyby sex přece jen byl možný :)

a jestli se budu rozmýšlet, jestli mít tuhle klientelu nebo snížit ceny a mít klientelu mnohem širší, ale asi těžko v takovém "složení"...potom je to pro mě jasné...baví mě to i díky tomu, jací muži za mnou chodí :)
sweetmarion
Dívka z privátu
Dívka z privátu

Příspěvekod Dobermann » pon 6. dub 2015, 22:24

polav píše:
Dobermann píše:krom toho, to, co děláš ty, udělá každá normální pracovnice tak za 300-500. žádná by neměla odvahu chtít za hoňku litr a víc...

V Praze mají odvahu chtít za to 1500,-

Polav, občas jsme naladěni na podobnou vlnovou délku, tak ti odpovím velmi klidně a vůbec si nebudu brát ty řeči, co vedeš.
Takže: slečna tady od první chvíle vystupuje jako namachrovaná kráva - "ti pomalejší" "kreténi nechoďte" "jim stačí jenom roztáhnout nohy" "já mluvím plynule anglicky" "vysvětlete to některým" a podobně.
Super, že je sebevědomá, akorát že honí čuráky. Kdyby byla manažérka v nějaké firmě, a měla pod sebou tým 50 lidí, klobouk dolů. Ale je to jenom arogantní honička šulinů...
Ale pozor! honí jenom nóbl šuliny :lol:
Dobermann

Příspěvekod Dobermann » pon 6. dub 2015, 22:31

sweetmarion píše:konečně někdo s mozkem...jarjaroslav: ano, prohlédla jsem si forum zběžně a vím, že nikdo nestojí o pasivní studené čumáky :) já jsem si nikdy za sex s ženou neplatila, tak ani nemám faktické zkušenosti, ale s pasivními muži taky nerada spím...no a ještě, kdybych si za to měla platit :D a jaké jsou masérky taky moc nevím, jen s jednou jsem byla při "čtyřručce" s další masérkou a mohu ji opravdu s klidem dále doporučovat, jinak pochopitelně o žádné jiné nemohu říct jaká je :)

přesně tak, dokud je dost takových, kteří zájem mají, nevím proč by to někdo měl hanit. Asi fakt je starost o zvyšování cen, protože nabídky za sex většinou začínají na dvojce, což je více než na běžných privátech, což jsem se dočetla i tady :D ale hlavně nikdo je nenutí za mnou chodit, volat mi...cena je často hned u čísla, když se zeptají jestli je možný sex, tak jim řeknu, že není...žádná klamavá reklama :D taky bych mohla říct, že podle sympatií a pak říct, že nic nebude...ale to mi nepřijde fér :D

řekla bych, že dobermann nikdy nepoznal ženskou, se kterou by to byl zážitek i bez sexu...to je smutné :D pak by pochopil, že není hoňka jako hoňka :D vždycky si říkám, že jsem ráda za to, že jsem přišla o panenství o několik let později než je průměr...holka se pak musí dost snažit, aby chlap byl spokojený i bez sexu :D ráda na ty doby vzpomínám, někdy to bylo mnohem zábavnější než když si nějaký chlap myslel, že ho stačí vytáhnout a párkrát zasunout ...a pak se nestačí divit, že z toho nejsem celá pryč :D :D možná je to jen nedostatečnou nabídkou na brněnských privátech, když muži raději jen o něco méně dají za "pouhou hoňku" než by si pár stovek přihodili a měli to i se sexem...že bych si sestavila dotazník? :D :D asi by návštěvníci nadšení nebyli :D :D

já to bohužel tak stručně a výstižně napsat neumím...beru i kritiku, někdo u mě byl a něco se nelíbilo...ok, můžu to změnit nebo aspoň si nedostatek uvědomit...něco změnit jde, něco ne, jelikož je to např. mou nedílnou součástí (body art)

občas se mě ptají na chatu nebo jinak jestli jim nevyhoním za 300-500, že to bude rychlovka...říkám, že je to pro mě ztráta času..ať si najdou někoho na ulici :D
pak jsou tací, kteří se na nic neptají, ani nikdy nepožádají o sex, řeknou, že to byla nejkrásnější hodina v životě, dají i mi těch 1200, o kterých tu mluvil hafík a za týden zavolají zase :D nebo, že to bylo lepší než sex, i když si na začátku přáli, kdyby sex přece jen byl možný :)

a jestli se budu rozmýšlet, jestli mít tuhle klientelu nebo snížit ceny a mít klientelu mnohem širší, ale asi těžko v takovém "složení"...potom je to pro mě jasné...baví mě to i díky tomu, jací muži za mnou chodí :)

Upřímně řečeno, tvoje sebevědomí moc nechápu. Na začátku borec napsal, že ses po něm chvilku klouzala, pak ses nechala vyprstit a pak jsi ho vyhonila.
a ty tady mluvíš o "nejkrásnější hodině v životě" "že to bylo lepší než sex" a podobné bláboly.
proboha co to za tebou chodí za idioty? :lol: a co seš ty za blbku, že píšeš takové sračky? tomu přece nemůže nikdo uvěřit, to se na mně nezlob :lol:
Dobermann

Příspěvekod Dobermann » pon 6. dub 2015, 22:59

A ta recenze z Mashera, od frajera s jedním příspěvkem, co se rozplýval nad tím, jak jsi nádherná, ta je taky libová. že vy všechny máte takový smysl pro reálnost a uvěřitelnost recenzí, to by se jeden posral:)
Dobermann

Příspěvekod acx » pon 6. dub 2015, 23:01

Mám takový dojem, že se tady zasekl gramofon. :lol:

Dovolil bych si několik poznámek :
1. Mám velké výhrady až na vyjímky s označením masérky, protože to uráží skutečné masérky a maséry. Je děsivé, že na dotaz, od kdy masíruje a jakou má praxi, odpoví slečna, mimochodem ji znáš, že dnem nástupu na privát. :mrgreen: Takže příručka masérkou rychle za 10 minut :wink: Tyhle slečny nemasírují, ale doslova honí nejen úd, ale celého chlapa. :P Stejně tak bláboly o nuru a jiných masážích, kde texty opisují od sebe nebo z jedné knížky. :lol: Předávání energie? Jaké, když kněžka žádnou nemá a sotva se hýbe. :D Ale nějaká bílá vrána se sem tam najde. :idea:

2. Všechno je relativní, jako vyjádření, že chlap ještě takový sex nepoznal. Měla následovat kontrolní otázka, zda vůbec nějaký poznal, zná jen 5 vteřin a dost, jestli mu svítí světlo při sexu, má ho za odměnu při úklidu nebo jiné zajímavé způsoby sexování. Stejně tak, jestli s ním taky ženská nějaký sex má, není to jen šup tam ven a finito ... . Nechci se dotknout návštěvníků "masáže", ale ono to nebude tak jednoznačné a super Mariové nebo Etové nejsou všichni. :lol:

3. Hloupý kdo dává, hloupější kdo nebere ... .

4. Já bych si nikdy o sobě nedovolil tvrdit, že jsem inteligentní. :lol: Když to nepoznají ostatní a musím jim to podat na talíři, tak je tady něco špatného v království dánském. :mrgreen:

5. Dobrmann je velký silný nemilosrdný pes, určený k dostihnout, kousnout, trhat a nepustit, není pokojový psíček k mazlení. Takže je zbytečné si myslet, že jde předělat, natož ho ještě dráždit. :mrgreen:
acx

Příspěvekod sweetmarion » úte 7. dub 2015, 11:01

viz Dobermann: když ty jsi urážel mé návštěvníky,napsala jsem, že naopak jsou to často normální, ale nadprůměrní chlapi (průměrem je nebudu urážet :D), ale chodí montéři, dělníci atd. ..kreténi jsou ve všech vrstvách společnosti :D a opravdu se někdy bavit s dementem je na nad mé síly...a takový se za mnou těžko dostane, když mi někde na webu nechá vzkaz, jestli se může teď stavit, když jsem mu před tím dvakrát psala, že přes vzkazy a maily jedině tak den dopředu :D I u tebe jde vidět, že nejsi z těch nevzdělaných kreténů, ale spíše z těch zhrublých nechutných plácalů, jak bylo přirovnáno k našemu prezidentovi :D

recenze o klouzání je od někoho, kdo za mnou byl, když jsem začínala (masáž byla mým hobby, ale měla jsem o ní jen laické povědomí a strach přitlačit :D), upřímně to pro mě bylo těžké, neměla jsem tak silné prsty a ruce a s mou drobnou postavou je někdy dřina promasírovat svaly zatuhlejší nebo více obalené tukem...navíc pak klasická masáž bolí a záměrně vynechávám některé hmaty, pokud není výslovně žádáno o nápravu něčeho. Kdo u mě byl později, tak poznal, že vím, co je to masáž...navíc, jak jsem někde dříve psala...raději v budoucnu vynechám erotiku než bych se posunula níže a vynechala masáže :D ...navíc to "klouzání" většina má nejraději a často by chtěli pouze to, kdyby to bylo možné :D

ty se s chlapi a úchyly na webu nepotkáváš, tak nemůžeš vědět, co je mezi nimi za idioty :D Chvíli předstírej ženskou a poznáš to...až ti napíše pátý hňup, jestli mu nakakáš do pusy, taky budeš rád za každého, kdo dement není... a hlavně, že s nimi nemusíš jednat osobně. Nebo argument, že ho má malýho, tak ho v sobě ani neucítím, a proto bych měla udělat výjimku...a ještě se cítit dotčeně, když odpovím, že právě proto už vůbec :D

anglicky mluvím tak, jak by každý v mém věku mluvit měl...že se na to většina lidí vysrala, mi teď akorát přináší návštěvníky. A označení manažer je dneska většinou urážka.

recenze na Masherovi...návštěvník mi poslal odkaz, že si ji dovolil napsat, jestli se nebudu zlobit...nezlobím...i ta negativa zhodnotil kriticky a korektně. Tobě se může zdát divný...holt to není norník, trvalo mu než se odhodlal, psal mi dlouho dopředu, protože pouze při pracovních cestách se občas zastaví v Brně...a dopředu chtěl 90 minut...to je docela makačka, když opravdu masíruji :D Velice dobrý zážitek také asi měl díky tomu, že byl velice slušný, žádný ochmatávač nebo loudil a dalo se i příjemně popovídat...i z jeho stylu psaní se dá usuzovat, že to žádný hlupák nebude...kéž bych jeho smysl pro sloh měla :D

viz. acx: (který aspoň mluví ze svých zkušeností) nedovolila bych si tvrdit, že dělám masáž ani podobnou tantře nebo něčemu podobnému...tu v Brně skoro nikdo nedělá (vím pouze o jedné paní :D)...není to ani sexuální služba a docela mě štve, když se to tak snaží někdo zaobalit...kéž bych měla půl roku na to se ji naučit :D bavilo by mě to a mám k těmto učením osobně blízko...ale vzdělaná jsem pouze ve sportovce, uvažuji o osvojení si thajské masáže, ale opět bych musela najít poměrně velké okno pro tuhle činnost...masáže totiž vždy budou velké hobby, ovšem na vedlejší koleji...prioritou je mé hlavní studium, kvůli kterému tohle všechno vůbec dělám

jestli zase někdo neplánuje nějaké osobní výpady a špinění mé "značky" a mých návštěvníků, nedá mi to nereagovat, ale jinak mi začíná další kolotoč fakulta-práce :D
nějaké trhací hafíky jsem nikdy neměla v oblibě...nejsou hloupí, ale hrozně jim trvá než něco pochopí, musí se jim to stále opakovat, protože zapomínají a pořád se nad nimi musí držet pevná ruka :D :D já jsem vždy raději pracovala s těmi bystřejšími :D
sweetmarion
Dívka z privátu
Dívka z privátu

Příspěvekod acx » úte 7. dub 2015, 11:52

sweetmarion ,
já jsem hodnotil úroveň "masáží" obecně a nechávám tam vyjímky ..., tebe neznám, takže to nevztahuj hned na sebe.
Slečny nějak nepochopily, že erotická není totéž co být nahá a stejně tak masáž nahým tělem není automaticky erotická ... .
A pokud slečna nedokáže být erotická (spoře) oblečená, nebude ani nahá ... . Jen se někdo vzruší pohledem na nahé tělo, tedy maso ... .
acx

Příspěvekod yukon » úte 7. dub 2015, 13:39

Před nějakým časem jsem o této dívce napsal, že je ukecaná jak nevím co. Možná to je její taktika, aby se chlap nevzrušil.....ona kecá a kecá tak dlouho, dokud neskončí zaplacená hodina a pak si pro sebe říká jak s ním vyjebala :lol: Za mě : jedna taková zkušenost stačila, nikdy v životě více :!: Když tu KR-ČU nebudete krmit, pojde sama.
yukon

Příspěvekod gogo123 » úte 7. dub 2015, 15:07

Bohužel masérky se rekrutují z prostitutek, kterým se nechce nic, hlavně šukat. Prošly si celým stádiem prostituce aby zjistily, že toto je ta správná volba, kdy není potřeba nic dělat, nic umět a mít love.
veni vidi vici
gogo123

Příspěvekod Dobermann » úte 7. dub 2015, 15:11

jéžíš, ty jsi fakt píča... Marion
Dobermann

PředchozíDalší

Zpět na Dívky z Brna na masáže