Dobermann píše:no nevím, ale řekl bych, že i moji tradiční oponenti mají v souvislosti
s honírnama, které normální kluku:) navštěvuješ, docela jasno...
Víš že s Tebou ve spoustě věcí nesouhlasím,ale v tomhle případě máš naprostou pravdu.
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Dobermann píše:no nevím, ale řekl bych, že i moji tradiční oponenti mají v souvislosti
s honírnama, které normální kluku:) navštěvuješ, docela jasno...
Dobermann píše:krom toho, to, co děláš ty, udělá každá normální pracovnice tak za 300-500. žádná by neměla odvahu chtít za hoňku litr a víc...
Dobermann píše:ale tady ty pindy nikoho nezajímají... opravdu ne:)...
sweetmarion píše:asi je to marné...to chce asi trochu vyšší úroveň vnímání k pochopeník nám se chodí pro přidanou hodnotu, my si nemůžeme jen lehnout a roztáhnout nohy
...
sweetmarion píše:prohlédla jsem si pár vláken, které jsi zaplevelil, ani nevím, zda ty patříš na forum zasloužilých norníků, když máš ve zvyku hlavně prudit tam, kde jsi ani nebyl...ale asi čím méně fakticky aktivní, tím lépe pro holky![]()
Dobermanne, já se divím, že se s Tebou vůbec Marion baví. Její služby jsi nevyzkoušel, neměl jsi ani tolik slušnosti, aby jsi si zjistil aspoň cenu, a ještě ji urážíš. Nevíš vůbec nic a přesto máš tu drzost, diktovat jí, kolik si za svoje služby má brát.
Občas máš v něčem pravdu, ale tady jsi od začátku vedle jak ten náš ožralý prezident. A co víc, bohužel se tak i chováš.
polav píše:Dobermann píše:krom toho, to, co děláš ty, udělá každá normální pracovnice tak za 300-500. žádná by neměla odvahu chtít za hoňku litr a víc...
V Praze mají odvahu chtít za to 1500,-
Dobermanne, já se divím, že se s Tebou vůbec Marion baví. Její služby jsi nevyzkoušel, neměl jsi ani tolik slušnosti, aby jsi si zjistil aspoň cenu, a ještě ji urážíš. Nevíš vůbec nic a přesto máš tu drzost, diktovat jí, kolik si za svoje služby má brát.
Občas máš v něčem pravdu, ale tady jsi od začátku vedle jak ten náš ožralý prezident. A co víc, bohužel se tak i chováš.
sweetmarion píše:konečně někdo s mozkem...jarjaroslav: ano, prohlédla jsem si forum zběžně a vím, že nikdo nestojí o pasivní studené čumákyjá jsem si nikdy za sex s ženou neplatila, tak ani nemám faktické zkušenosti, ale s pasivními muži taky nerada spím...no a ještě, kdybych si za to měla platit
a jaké jsou masérky taky moc nevím, jen s jednou jsem byla při "čtyřručce" s další masérkou a mohu ji opravdu s klidem dále doporučovat, jinak pochopitelně o žádné jiné nemohu říct jaká je
přesně tak, dokud je dost takových, kteří zájem mají, nevím proč by to někdo měl hanit. Asi fakt je starost o zvyšování cen, protože nabídky za sex většinou začínají na dvojce, což je více než na běžných privátech, což jsem se dočetla i tadyale hlavně nikdo je nenutí za mnou chodit, volat mi...cena je často hned u čísla, když se zeptají jestli je možný sex, tak jim řeknu, že není...žádná klamavá reklama
taky bych mohla říct, že podle sympatií a pak říct, že nic nebude...ale to mi nepřijde fér
řekla bych, že dobermann nikdy nepoznal ženskou, se kterou by to byl zážitek i bez sexu...to je smutnépak by pochopil, že není hoňka jako hoňka
vždycky si říkám, že jsem ráda za to, že jsem přišla o panenství o několik let později než je průměr...holka se pak musí dost snažit, aby chlap byl spokojený i bez sexu
ráda na ty doby vzpomínám, někdy to bylo mnohem zábavnější než když si nějaký chlap myslel, že ho stačí vytáhnout a párkrát zasunout ...a pak se nestačí divit, že z toho nejsem celá pryč
![]()
možná je to jen nedostatečnou nabídkou na brněnských privátech, když muži raději jen o něco méně dají za "pouhou hoňku" než by si pár stovek přihodili a měli to i se sexem...že bych si sestavila dotazník?
![]()
asi by návštěvníci nadšení nebyli
já to bohužel tak stručně a výstižně napsat neumím...beru i kritiku, někdo u mě byl a něco se nelíbilo...ok, můžu to změnit nebo aspoň si nedostatek uvědomit...něco změnit jde, něco ne, jelikož je to např. mou nedílnou součástí (body art)
občas se mě ptají na chatu nebo jinak jestli jim nevyhoním za 300-500, že to bude rychlovka...říkám, že je to pro mě ztráta času..ať si najdou někoho na ulici
pak jsou tací, kteří se na nic neptají, ani nikdy nepožádají o sex, řeknou, že to byla nejkrásnější hodina v životě, dají i mi těch 1200, o kterých tu mluvil hafík a za týden zavolají zasenebo, že to bylo lepší než sex, i když si na začátku přáli, kdyby sex přece jen byl možný
a jestli se budu rozmýšlet, jestli mít tuhle klientelu nebo snížit ceny a mít klientelu mnohem širší, ale asi těžko v takovém "složení"...potom je to pro mě jasné...baví mě to i díky tomu, jací muži za mnou chodí
Zpět na Dívky z Brna na masáže
Uživatelé procházející toto fórum: baberu a 3 návštevníků