Důvod mého setkání s
Lolou byl jednoduchý. Potřeboval jsem si z (mrd-)„wish listu“

odškrtnout bobříka a dámám 40+ (ne-li 50+), jím často oplývajícím, se vyhýbám.
Objednání, příchod před privát v domluvený čas, zavolání, otevření dveří, výstup po schodech. Za dveřmi privátu na mě čeká Lola. První dojem - v obličeji se mi moc nezamlouvá

. Kdyby mi třeba podobná známá nabídla sex (zdarma), odmítl bych. Druhý dojem - není stále panna? Třetí dojem, úzce související s předchozím, Lola vypadá až moc nevinně a nezkušeně. Jenže to již Lolu následuji po dřevěných
schodech k pokojům. Zamíříme do posledního
pokoje vlevo, naproti koupelně, se vzorem peří na stěně, který jsem navštívil již několikrát. Předávám Lole 600 Kč. Pomalu se svlékám a čekám na její návrat. Poté mě doprovází do
koupelny.
Vracím se do pokoje. Loly mi připadá rozpačitá až nejistá, podobně i v konverzaci. S penisem ale manipuluje zkušeně

. Její ochlupení v podpaží mi nepřipadá až tak hrozné, jak jsem se obával, ochlupených nohou bych si kvůli světlým chloupkům ani nevšiml. Úsměv nemá moje společnice úplně reprezentativní, zuby však nechybí a černé také nejsou (jsem skromný, že

?). Vyvrcholení probíhá během orálu. Čas Lola kontroluje celkem pečlivě. Na pokoji jsme spolu strávili 16 minut.
Druhá návštěva koupelny, obléknutí, rozloučení a opuštění privátu. A tím i ukončení celkově rozpačité návštěvy

. Lolu nemohu označit za neochotnou či protivnou, pouze mi připadala až příliš počestná, což mi zrovna v privátovém prostředí moc nesedlo. Skoro jsem měl výčitky

... Pokud ale někoho vzrušuje představa prznění nevinných dívek (s nadsázkou samozřejmě, rozhodně nechci urazit některé kolegy, kteří Lolu chválí či tak učiní v budoucnu)

...
Úpravy vyhrazeny.