Hledat  

Klára, 19 let

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Klára, 19 let

Příspěvekod vydra » sob 30. srp 2008, 23:05

prosím, byl jste u ní někdo? foto na sexprivát vypadá reálně a je z 11.8.2008. Díky, Vydra
vydra

Re: Klára, 19 let

Příspěvekod Rafael » ned 31. srp 2008, 0:53

vydra píše:prosím, byl jste u ní někdo? foto na sexprivát vypadá reálně a je z 11.8.2008. Díky, Vydra

už to tady někdo psal:

Pod číslem ****, Monika a Klára( podle hlasu bych typoval na ciganě), nabízí orál s mrdačkou, bez kondomu za příplatek 500,-. Podmínkou je nevystříkat se do nich. Vzhledem ktomu, že mně jedna z nich řekla, že na příští 3hodiny, mají objednáno, myslím si, že těchto služeb využívá plno sexuálních kaskadérů, kteří pak případné nemoci, roznášejí po dalších privátech. Sídlo: Merhautova 7 v přízemí.

Obrázek

a s ní je ta Monika (773 526 541 )..
Obrázek
Rafael

Re: Klára, 19 let

Příspěvekod david2 » ned 31. srp 2008, 10:40

Rafael píše:
vydra píše:prosím, byl jste u ní někdo? foto na sexprivát vypadá reálně a je z 11.8.2008. Díky, Vydra

už to tady někdo psal:

Pod číslem *****, Monika a Klára( podle hlasu bych typoval na ciganě), nabízí orál s mrdačkou, bez kondomu za příplatek 500,-. Podmínkou je nevystříkat se do nich. Vzhledem ktomu, že mně jedna z nich řekla, že na příští 3hodiny, mají objednáno, myslím si, že těchto služeb využívá plno sexuálních kaskadérů, kteří pak případné nemoci, roznášejí po dalších privátech. Sídlo: Merhautova 7 v přízemí.

Obrázek

a s ní je ta Monika (773 526 541 )..
Obrázek
Výše zmíněnou citaci jsem napsal já, v zápětí po tom, co začly inzerovat. Původně jsem volal Kláře, ale mluvil jsem s Monikou, která měla to cigánské zabarvení hlasu. Později, když začla Klára používat fotky, kde ukázala prsa, jsem se rozhodl, že to ještě zkusím a zavolal jsem jí. Tel. domluva byla bez problémů a ptal jsem se jí jenom na to, kdy a kde ji můžu navštívit. Klára je hezká, štíhlá, drobná holka - spíše teda děvčátko, jakoby ještě školou povinné. Zajímavá byla informace o službách a cenách: Půlhodina soulože (a to jenom okleštěné píchačky bez orálu!!), 1000,-Kč, hodina v tom samém stylu za 1500. Budu-li chtít k tomu orál, tak s kondomem za příplatek 500 a bez kondomu, za příplatek dalších 500 a v tomto případě je to možné vše bez gumy, ale stříkat se musí ven!!! Nevěřil jsem svým uším, nad touto cenovou a podnikatelskou politikou. Zůstal jsem na tu okleštěnou půlhoďku za litr. Kondom jsem si raději nasadil sám a stáhl ho až co nejvíc ke kořenu. Jinak divka ležela po celou dobu, jak malé telátko, bez jakéhokoliv vzruchu a emocí, ale nebyla nepříjemná. Návštěvu na tomto privátě určitě nebudu opakovat! Sídlo mají : Merhautova 7, v přízemí.
david2

Příspěvekod soliter. » ned 31. srp 2008, 14:03

Mě ten telefonát naprosto stačil. Ten, koho ani toto neodradí, má na průser zadělaný... :(
soliter.

Zpět na Dotazy na dívky