|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
vydra píše:prosím, byl jste u ní někdo? foto na sexprivát vypadá reálně a je z 11.8.2008. Díky, Vydra
Pod číslem ****, Monika a Klára( podle hlasu bych typoval na ciganě), nabízí orál s mrdačkou, bez kondomu za příplatek 500,-. Podmínkou je nevystříkat se do nich. Vzhledem ktomu, že mně jedna z nich řekla, že na příští 3hodiny, mají objednáno, myslím si, že těchto služeb využívá plno sexuálních kaskadérů, kteří pak případné nemoci, roznášejí po dalších privátech. Sídlo: Merhautova 7 v přízemí.
Výše zmíněnou citaci jsem napsal já, v zápětí po tom, co začly inzerovat. Původně jsem volal Kláře, ale mluvil jsem s Monikou, která měla to cigánské zabarvení hlasu. Později, když začla Klára používat fotky, kde ukázala prsa, jsem se rozhodl, že to ještě zkusím a zavolal jsem jí. Tel. domluva byla bez problémů a ptal jsem se jí jenom na to, kdy a kde ji můžu navštívit. Klára je hezká, štíhlá, drobná holka - spíše teda děvčátko, jakoby ještě školou povinné. Zajímavá byla informace o službách a cenách: Půlhodina soulože (a to jenom okleštěné píchačky bez orálu!!), 1000,-Kč, hodina v tom samém stylu za 1500. Budu-li chtít k tomu orál, tak s kondomem za příplatek 500 a bez kondomu, za příplatek dalších 500 a v tomto případě je to možné vše bez gumy, ale stříkat se musí ven!!! Nevěřil jsem svým uším, nad touto cenovou a podnikatelskou politikou. Zůstal jsem na tu okleštěnou půlhoďku za litr. Kondom jsem si raději nasadil sám a stáhl ho až co nejvíc ke kořenu. Jinak divka ležela po celou dobu, jak malé telátko, bez jakéhokoliv vzruchu a emocí, ale nebyla nepříjemná. Návštěvu na tomto privátě určitě nebudu opakovat! Sídlo mají : Merhautova 7, v přízemí.Rafael píše:vydra píše:prosím, byl jste u ní někdo? foto na sexprivát vypadá reálně a je z 11.8.2008. Díky, Vydra
už to tady někdo psal:Pod číslem *****, Monika a Klára( podle hlasu bych typoval na ciganě), nabízí orál s mrdačkou, bez kondomu za příplatek 500,-. Podmínkou je nevystříkat se do nich. Vzhledem ktomu, že mně jedna z nich řekla, že na příští 3hodiny, mají objednáno, myslím si, že těchto služeb využívá plno sexuálních kaskadérů, kteří pak případné nemoci, roznášejí po dalších privátech. Sídlo: Merhautova 7 v přízemí.
a s ní je ta Monika (773 526 541 )..
Uživatelé procházející toto fórum: PPKK a 9 návštevníků