Hledat  

Off topic, přesunuté OT příspěvky - volná diskuze

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Re: Nicol Brno

Příspěvekod adamnovak23 » ned 14. úno 2021, 13:09

Jestli to řešil nebo neřešil nevím, jen předávám upozornění, jelikož dana osoba na žádném fóru účet nemá.

Ja osobně bych byl rád, kdyby mne někdo na něco takového upozornil, vzhledem k tomu, ze Nikola začala poměrně nedávno nabízet jen masáže, je k zamyšlení zda návštěva u ni nemůže být opravdu riskantní a nepotkáme se všichni na kožním.
adamnovak23

Re: Nicol Brno

Příspěvekod tonyjara » ned 14. úno 2021, 16:05

Když se podíváte na příspěvky člověka adamnovak23, tak snadno zjistíte, že to je nějaký blb, co ho asi holky nemají rády, protože je arogantní a nepříjemný. Všechno je podle něj špatně, na holky jen nadává nebo šíří fámy. Kámo, když tě holky nechtějí, tak smůla, ale to neznamená, že jim musíš škodit. Pro upřesnění - u Nicol jsem nebyl, nemůžu soudit kvalitu služeb. Jen prostě důvěryhodnost tohoto člověka a jeho názorů se podle mě limitně blíží nule.
tonyjara

Re: Off topic - volná diskuze

Příspěvekod bilmc » ned 14. úno 2021, 18:47

Chtěl bych toto téma využít i k tomu, abych tu, doufám za většinu z nás, veřejně poděkoval kolegovi Che za to, že se ujal správcování tohoto fóra. Vložil do toho již spousty hodin práce a pro všechny z nás tak toto fórum tvoří přívětivější, přehlednější a celkově prostě a jednoduše lepší.
bilmc

Re: Laura privát Star

Příspěvekod Mates45 » pon 15. úno 2021, 16:47

petras60 píše:Tak tady ty holce by měl být sympatický každý to byl zase goool.Ta musí jásat pokud příjde někdo a ještě ji zaplatí.

Byl jsi za ní, že hned urážíš ? Co by asi tak říkali oni na tebe.... Já mám takové zkušenosti, že čím hezčí holka, tím arogantnější. Nesmíš nic, ani na ně pomalu sáhnout... udělej se a vypadni.
Mates45

Příspěvekod MARTIN35 » pon 15. úno 2021, 16:49

orál neumí, sex je líná a ještě za to chce 1500 nechat vyhladovět.
Naposledy upravil MARTIN35 dne pon 15. úno 2021, 16:58, celkově upraveno 1
MARTIN35

Příspěvekod Mates45 » pon 15. úno 2021, 16:57

MARTIN35 píše:orál neumí, sex je líná a ještě za to chce 1500 nechat vyhladovět piču ! Když platím chci výkon a ne línou veš.

Léčíš si tady na holkách nějaké mindráky ? Zoufalec bez slušného vychování...
Mates45

Re: Laura 732473630 , 732 473 630 privát Star

Příspěvekod MARTIN35 » pon 15. úno 2021, 16:59

Ty asi budeš Laura kámo a ne chlap norník :D :D :D žádná recenze od tebe :D
MARTIN35

Re: Laura 732473630 , 732 473 630 privát Star

Příspěvekod Mates45 » pon 15. úno 2021, 17:01

Učili mě doma slušnosti a respektu...
Mates45

Re: Pervertiti_XO

Příspěvekod Pervertiti_XO » pon 15. úno 2021, 19:42

Spiderr píše:Pánové, zapomněl jsem na jeden drobný, možná pro někoho důležitý detail (původní post doplněn). V místnosti byla malá, bílá webkamera nalevo od televize namířena přímo na postel.

Dotyčná uváděla, že je to dětská chůvička a na požádání ji odklonila k závěsu. Zvuk ovšem zůstal.

Pokud byste tedy někdo zvažoval návštěvu, myslete na to.

Prosím tě ty "hrdino", jak mohl zůstat zvuk když byla vypnutá? Nehledě na to, že zřejmě špatně vidíš, protože není namířená přímo na postel, nýbrž na celou místnost ;) A je tam jen z důvodu, když někam odjíždíme, a nebo když si tam hrají děti, sem tam se jich u nás sejde dost ;) Protože my jsme většinou v obýváku, aby jsme slyšeli sami sebe a ne jen řev dětí ;) Ale chápu že ty to asi neznáš ;) Ty hned vše řešíš teleskopákem :D
Pervertiti_XO

Příspěvekod broukpytlík » pon 15. úno 2021, 20:08

Pervertiti_XO píše:
Spiderr píše:Pánové, zapomněl jsem na jeden drobný, možná pro někoho důležitý detail (původní post doplněn). V místnosti byla malá, bílá webkamera nalevo od televize namířena přímo na postel.

Dotyčná uváděla, že je to dětská chůvička a na požádání ji odklonila k závěsu. Zvuk ovšem zůstal.

Pokud byste tedy někdo zvažoval návštěvu, myslete na to.

Prosím tě ty "hrdino", jak mohl zůstat zvuk když byla vypnutá? Nehledě na to, že zřejmě špatně vidíš, protože není namířená přímo na postel, nýbrž na celou místnost ;) A je tam jen z důvodu, když někam odjíždíme, a nebo když si tam hrají děti, sem tam se jich u nás sejde dost ;) Protože my jsme většinou v obýváku, aby jsme slyšeli sami sebe a ne jen řev dětí ;) Ale chápu že ty to asi neznáš ;) Ty hned vše řešíš teleskopákem :D

Už se tady neztrapnuj...
broukpytlík

Příspěvekod Andre46 » pon 15. úno 2021, 22:31

Jak to tady čtu, tak je mi Vás pánové líto. Chtěl bych mít jako Vy čas řešit takové blbosti...jen přemýšlím, kdo v dnešní době na to čas má :D Že by někdo, kdo je na pracáku, nebo ho živí manželka a on si tu může vypisovat? Proč tedy pak řešíte nějaká "nefachčenka" nebo jak to tady jeden nazval? Že by to vycházelo z Vašeho pohledu a přístupu k životu? :D Nebo mu závidíte, že ona vydělá víc než Vaše partnerka, která dělá v Lidlu u kasy nebo podobně? :D :D :D I když u některých vážně pochybuji, že jsou schopni nějakou partnerku vůbec mít vzhledem k četnosti recenzí a příspěvků v tomto fóru. :D

Popravdě, když jsem si přečetl o návštěvě a incidentu, který u slečny proběhl, tak se ani nedivím, že s tím měla problém. Sáhněte si do svědomí jak se k takovým ženám chováte...uvědomte si, že kdyby tohle nenabízely, tak nemáte kam chodit upustit páru a někteří se pak tady bavit na fóru :) Byl jsem za slečnou v neděli večer a byla jako vždy milá a příjemná :wink: Jen tedy se mi zdála tak trošku smutná a popravdě se ani nedivím...kdo by měl chuť kvůli takovým chlapům dál pokračovat? Ona zvažuje, že s tím skončí :( Říkala, že vždy měla chuť a takové to nadšení, když muži odcházeli spokojení...pomalu i zvelebuje prostor, který má k dispozici...ale teď prý to nadšení díky tomuto zážitku ztratila :( Opravdu Vám tohle přijde produktivní? Teď myslím Vaše dosti nevybíravé recenze a chování dotyčného, který se tady dokonce přiznal k tomu, že by byl i schopný spáchat trestný čin. :( Já bych se popravdě ani nedivil, kdyby tam měla slečna tu kameru kvůli svému bezpečí ;-) Mě osobně to nevadí...znám hodně podniků, kde jsou kamery a Vy o nich ani nevíte...jsou tam právě kvůli bezpečnosti žen ;-) Mimochodem, kdyby dotyčný něco podobného předvedl v night klubu, tak by se s ním nikdo nepáral ;-) A myslím, že by mu nepomohl ani ten jeho "teleskopák" :D

Možná by jste si měli uvědomit, že tyhle dívky jsou tu pro nás :wink: A čím více jich otrávíme svým chováním, tím méně jich budeme mít na výběr :wink: myslím, že každý máme své požadavky a chuti...a už to tady někdo napsal....nevyhovuje Ti tahle slečna? Tak běž za jinou...popravdě já to nedávno zkusil a dost jsem pohořel...slečna mě neuměla kouřit a pak, když jsem si ho postavil, tak si lehla jak prkno a čekala co se bude dít...po deseti minutách jsem to vzdal...tohle mě opravdu nebere...ale třeba to zase někomu po mě bude vyhovovat...nemám s tím problém :wink: Já jen vím, že se vrátím k osvědčené dívce :wink:

Očekávám, že mě tu zase všichni rozcupujete, protože takovéhle názory tu moc populární nejsou :D Takže směle do mě :wink:
Andre46

Příspěvekod bilmc » pon 15. úno 2021, 23:24

Pro Andre46:

Z prvního odstavce jsem si tedy vzal to, že je dle tebe toto fórum zbytečné a všichni, co tu přispíváme jsme nezaměstnaní, chudí a živí nás stát či manželky? :lol: Tak to děkuju a jsem rád, že z toho fóra můžeš čerpat. Za mě to rozhodně není o závisti. Ať si každý vydělává tolik, kolik dokáže, já osobně nezávidím nikomu a jsem se svými příjmy jako i životem naprosto spokojený. :) Nakonec, někdo přispívá a diskutuje na fórech o autech, motorkách, zahradní technice, aviatice a vymyslel bych ti hromadu dalších. Nevidím nic špatného na tom, že toto fórum existuje a jsem rád, že to tu žije a jsme schopni si podávat a sdílet mezi sebou informace.

Já osobně se ke všem holkám, které tuto profesi dělají chovám v rámci návštěvy hezky, s úctou a normálně. Pokud se tak chovají i ony. Pokud ne, tak je to stejně na okamžitou otočku, takže jsem za moje návštěvy nějakou extra "špatnou" návštěvu díky bohu nezažil. Pravděpodobně je o i tím, že tomu výběru dávám hodně času a taky velký dík tomuto fóru, kde člověk může právě nabrat docela důležité info.

Chápu, že daná slečna je tvá oblíbenkyně a třeba jste si sedli a jsi její dlouholetý a spokojený zákazník. Tím ovšem nechápu, proč zpochybňovat celé fórum a všechny aktivní uživatele. I kdyby Pervertiti skončila, věřím, že by si třeba tebe a pár dalších spokojených zákazníků stále nechala.

K poslednímu odstavci ano, jsou tu pro nás. Ale nesmíme akceptovat vše jen proto, abychom byli rádoby "korektní".

Neber to jako útok ale jako odpověď a podnět do další diskuze.
bilmc

Příspěvekod acx » pon 15. úno 2021, 23:33

Andre46,
přečti si to, až přestaneš myslet ptákem. Jednak to byl konflikt jedinců, ty zde plácáš o všech, obecný úvahy v konkrétním případě jsou k ničemu. A mýlíš se, ony nejsou jen pro nás, ale my také pro ně. Řada z nich by umřela hlady a nejen placené oficiální prostitutky, kdyby chlapi nechtěli šukat jiné, než povinné ženštiny. Každá slečna může kdykoliv skončit a vyhrožovat, že skončí? Tak skončí a protože tahle to provozuje řadu let a zřejmě v Plzni vyčerpala potenciální zájemce, tak je zase v Brně, následně třeba Ostrava. Osobně bych nezvládl, aby moje partnerka musela šukat cizí chlapy, protože ji neuživím, ty to zřejmě schvaluješ, já bych ze sebe zvracel. :D
Nejhorší je, že dříve prostituce byla profese, teď vetšinou mají slečny představu, že stačí dát inzerát, že za peníze dá (ani neuvede věk, postavu, ...), chlapi se můžou přetrhnout, potom jen lehnout na záda a roztáhnout nohy. :lol: Nic neudělají pro to, aby byly společnice a ne děvky . Ale tohle nemůžeš posoudit, chodíš jen k jedné, ale platíš ji, takže jsi v tomto stejný jako my ... :P
acx

Příspěvekod bilmc » pon 15. úno 2021, 23:47

Andre46, ještě doplním jednu důležitou informaci. Přečetl jsem si všech tvých 10 příspěvků a ty se týkají jen Pervertiti. Náhoda? Začínám mít lehké pochyby. :lol:
bilmc

Příspěvekod Andre46 » úte 16. úno 2021, 0:27

[quote="bilmc"]Pro Andre46:

No, máš asi pravdu, že jsem ten problém asi příliš zobecnil :wink: Takže těm, kteří se v tom nenajdou, tak se omlouvám :wink: A to zcela upřímně :wink:

Úplně si nemyslím, že jsem celé tohle fórum zavrhl, ale už jen to, že tento a další příspěvky nezůstávají u vlákna, ke kterému patří trošku omezuje rozhled a úplně nevytváří dobrý dojem :wink: Ve vláknu totiž zůstávají jen tvrzení, ale třeba moje reakce a názory jsou už v Off topic...proč? Protože můj názor a úvaha nejsou přínosné k hodnocení nebo recenzi dotyčné dívky? Myslím, že naopak...dávám jen jiný pohled na skutečnosti, které tam jsou prezentovány spíše negativně. Dost dobře toto nechápu.

Ano, slečnu mám oblíbenou, ale jak jsem tam i uvedl, tak sem tam zkusím jinou ;-) Bohužel tomu vždy něco chybí, ale beru to jako subjektivní problém a nepotřebuji ho sdělovat jiným a to už vůbec ne tady na fóru, kde bych tím slečně (ale nejen slečně...i někomu z nás kdo k ní půjde) jen uškodil :wink: Jakýkoliv názor druhých v nás vždy zanechá nějaký dojem, který pak víceméně ovlivní názor nás samých, protože už o tom máme nějaké povědomí, i když není naše vlastní :wink: Třeba to je začátečnice, nebo si to takhle nejvíce užije...v tom případě nic pro mě, ale nebudu tím škodit jí ;-) Jako vyhozené peníze to neberu...spíše jsem investoval do poznání něčeho nového...úspěšně/neúspěšně...to je jedno :wink: Myslím, že slečna si svoje zákazníky najde ;-) U všeho spíše dávám na svůj dojem a zkušenosti...a to nejen při výběru slečny za FO :wink:

A že mám 10 příspěvků u této slečny? To částečně vysvětluji v odstavci výše :wink: kdysi jsem měl diskuzi o slečně na amatérech s nějakým borcem, co u ní nikdy nebyl, ale roznášel o ní jen negativní zvěsti...ten mi napsal po hodně dlouhé diskuzi, že to má odsud...na tento podnět jsem se zde zaregistroval a jal se pročítat vlákna a hlavně vlákno dotyčné slečny. Nejsem zvyklý mlčet, když se mi něco nelíbí a mám úplně jiné zkušenosti s dotyčnou slečnou...z tohoto důvodu jsem se do diskuze zapojil :wink:
Andre46

PředchozíDalší

Zpět na Diskuse na téma